Share
Pavel Bartoș, fascinat de Maramureș: „Cel mai frumos cadou din ultimele luni: cei 500 de spectatori de la proiecția filmului” (GALERIE VIDEO ȘI FOTO)

Pavel Bartoș, fascinat de Maramureș: „Cel mai frumos cadou din ultimele luni: cei 500 de spectatori de la proiecția filmului” (GALERIE VIDEO ȘI FOTO)

Experiența de la „MândrIE maramureșeană”, de la Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare i-a adus numai satisfacții îndrăgitului actor Pavel Bartoș.

Acesta a prezentat, în cadrul evenimentului, primul film scurtmetraj regizat de el – Romanian Tradition. Iar proiecția a fost un succes, fapt consemnat și de Pavel pe rețelele de socializare, care nu a ezitat să se filmeze cântând „După pui de moroșan”.

„Mulțumesc, Maramureș! Mulțumesc, Baia Mare! De ziua Sfinților Petru și Pavel mi-ai dăruit cel mai frumos cadou din ultimele luni: cei 500 de spectatori de la proiecția filmului Romanian Tradition. Am avut și mari emoții fiind prima deplasare după izolare, dar respectând toate regulile ne-am descurcat și cu atât a fost mai mare surpriza de a-i vedea pe toți acești oameni alături de mine. A fost o seară magică! Mi -e dor de viața de dinainte, mi-e dor de spectacole și de întâlnirile cu voi. Mulțumesc încă o dată, Maramureș, iar vouă vă mulțumesc pentru urări. V-am pupat!”, a scris Pavel Bartoș.

C.Ț.

“Moment artistic” inaintea vizionarii filmului Romanian Tradition din astă seară de la Muzeul Satului, Baia Mare! MândrIE maramureșeană V-am pupat!

Gepostet von Pavel Bartos am Samstag, 27. Juni 2020

Lasă un comentariu