Share
O recunoaștere a calității: Două perechi băimărene, o performanță deosebită la Campionatul Național de 10 Dansuri, odată cu calificarea în marea finală! (FOTO)

O recunoaștere a calității: Două perechi băimărene, o performanță deosebită la Campionatul Național de 10 Dansuri, odată cu calificarea în marea finală! (FOTO)

O recunoaștere a calității!: Două perechi băimărene, o performanță deosebită, la Campionatul Național de 10 Dansuri, odată cu calificarea lor, în marea finală!

Weekendul trecut, în orașul Piatra Neamț, a avut loc o competiție complexă de dans sportiv, respectiv Campionatul Național de 10 Dansuri, respectiv Romanian Dance Festival.

Clubul Galactic Dance Baia Mare a fost din nou la înălțime. Mai întâi, perechile Galactice Gabriel Hegheduș – Anda Mureșan, respectiv Thomas Surduc (Shall we Dance) – Elisa Cucoșel s-au calificat În finalele concursului de ranking Romanian Dance Festival, ocupând locul 2 la Open Basic Latino 16-34 ani și locul 5 la clasa E 12-15!

În ceea ce privește Campionatul Național de 10 Dansuri, Baia Mare a reușit o performanță deosebită, fiind prezentă în finală, prin cele doua perechi de la Galactic Dance: Cristian Tiut – Teodora Trufan s-au clasat pe locul 6 la CN 10 Dansuri Tineret, în timp ce Christian Barkoczi Christian – Ștefana Prună a obținut locul 7 la CN 10 Dansuri Tineret. „A fost un mare succes atât pentru clubul băimărean cât și pentru municipiul Baia Mare, care a demonstrat că are dansatori compleți, dansatori ai ambelor secțiuni din dansul sportiv, dansatori care anul acesta fac parte din „elita” dansului sportiv romanesc! Felicitări copii, suntem tare mândri de voi!”, arată reprezentanții clubului Galactic Dance Baia Mare.

C.Ț.

Lasă un comentariu