Share
O inițiativă mai aparte: În județul Maramureș ajunge „Cartea pe roți” pentru iubitorii de lectură! Vezi traseul librăriei mobile de-a lungul săptămânii! (FOTO)

O inițiativă mai aparte: În județul Maramureș ajunge „Cartea pe roți” pentru iubitorii de lectură! Vezi traseul librăriei mobile de-a lungul săptămânii! (FOTO)

O inițiativă mai aparte! În județul Maramureș ajunge „Cartea pe roți” pentru iubitorii de lectură! Vezi traseul librăriei mobile de-a lungul acestei săptămâni!

„Cartea pe roți“, prima librărie mobilă din lanțul Humanitas – noi trasee!, arată organizatorii acestei acțiuni destinate celor care vor să descopere minunata lume a cărților, a lecturii.

Săptămâna care urmează aduce un nou traseu pentru Librăria Humanitas Cartea pe Roți:
Luni, 18 octombrie – Borșa : parcarea de lângă Primărie;
Marți, 19 octombrie – Vișeu de Sus : pe platoul din fața Casei de Cultură;
Miercuri, 20 octombrie – Sighetu Marmației : lângă Parcul Central;
Joi & Vineri : 21 & 22 octombrie – Baia Mare : intrarea în Parcul Mara (intersecția străzilor Unirii și Progresului).

„Vă așteptăm, așadar, în fiecare zi între orele 10:00-18:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf! „Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință. Așteptăm cu bucurie întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale,cărți pentru copii și nu numai”, arată organizatorii.

C.Ț.

Foto interior – galerie din Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului

Lasă un comentariu