Share
Noaptea minții în vreme de pandemie: Un tânăr i-a adus unui prieten aflat în carantină în Maramureș… substanțe interzise; Cum a ieșit la iveală totul (FOTO)

Noaptea minții în vreme de pandemie: Un tânăr i-a adus unui prieten aflat în carantină în Maramureș… substanțe interzise; Cum a ieșit la iveală totul (FOTO)

Un nou episod din serialul „Noaptea minții în vreme de pandemie” a fost „turnat” în Maramureș, azi, 13 aprilie. Un tânăr i-a adus unui prieten aflat în carantină… substanțe interzise.

La un centru de carantinare s-a prezentat astăzi, 13 aprilie, un tânăr cu un pachet pentru un prieten care se afla, conform procedurilor stabilite de legislația în vigoare, în carantină instituționalizată. Cei doi jandarmi aflați în dispozitiv și care executau misiunea de pază au procedat la verificarea pachetului și au descoperit ascuns în interiorul unui recipient un plic din material plastic, transparent, în care se afla o substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător.

„Jandarmii au procedat la întocmirea unui procesul verbal și care împreună cu substanța descoperită au fost predate polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor. Atragem atenția cetățenilor că în situația în care intenționați să aduceți produse alimentare sau diferite bunuri materiale persoanelor aflate în carantină, acestea vor fi verificate de către jandarmii aflați în dispozitivele de pază la centrele de carantinare. De asemenea, nu este permisă introducerea în locațiile de carantinare a băuturilor alcoolice, armelor, substanțelor cu efect halucinogen sau a altor obiecte interzise. Nerespectarea măsurilor și a prevederilor legislației în vigoare atrage sancțiuni contravenționale sau penale, după caz” – a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

C.Ț.

 

Lasă un comentariu