Share
Nenorocire uriașă, într-o familie din Nănești, Maramureș

Nenorocire uriașă, într-o familie din Nănești, Maramureș

Nenorocire uriașă, într-o familie din Nănești, Maramureș!

Sâmbătă, 27 mai, la ora 15.30, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că în localitatea Nănești mai multe persoane au fost accidentate de o presă de îndoit și tăiat tablă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timp ce un bărbat efectua montarea presei, la un moment dat aceasta s-a răsturnat și sub ea a fost prins un bărbat de 44 de ani din localitate, căruia i-a fost declarat decesul de către echipajele S.M.U.R.D. și salvare sosite la fața locului.

Totodată, au mai fost accidentați alți doi bărbați de 31 respectiv 25 de ani, ambii din Nănești. Bărbatul de 31 de ani, fratele celui decedat astăzi, a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, iar cel de 25 de ani, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Trupul neînsuflețit al victimei de 44 de ani, a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, mai arată oficialii IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu