Share
Momente pline de satisfacție!: Artistele Teodora Dănțăușa și Cezara Dan i-au înveselit astăzi pe seniorii de la Căminul de Vârstnici Baia Mare! (VIDEO ȘI FOTO)

Momente pline de satisfacție!: Artistele Teodora Dănțăușa și Cezara Dan i-au înveselit astăzi pe seniorii de la Căminul de Vârstnici Baia Mare! (VIDEO ȘI FOTO)

Momente pline de satisfacție în Baia Mare, chiar astăzi, la Căminul de Îngrijire Vârstnici Adamsid, situat pe strada Petofi Sandor, nr.20.

Seniorii aflați în grija personalului din centrul de specialitate au avut astfel bucuria de a asculta momente muzicale înălțătoare, folclorice ori religioase, mai ales că acum ne aflăm în Postul Sfintei Marii, care le-au luminat bătrânețea, dar care le-au amintintit și de propria tinerețe.

”Astăzi, 10 august, tinerele artiste Teodora Danțăușa și Cezara Dan, ambele soliste membre ale Ansamblului Folcloric Jucăușii ai Asociației Teodora Dănțăușa, condus de doamna coregraf etnolog Maria Seraz, au cântat pentru seniorii Centrului de îngrijire Vârstnici Baia Mare”, arată reprezentanții asociației culturale.

”Bătrânețea este o frumoasă coroană, ce se găsește numai pe calea cumpătării, a dreptății și a înțelepciunii. Având în vedere că a fost o zi cu soare, am avut deosebita plăcere de a crea pentru bătrâneii noștri un moment de talent și voie bună! Mulțumim Asociația Teodora Dănțăușa pentru spectacolul oferit și pentru zâmbetele furate seniorilor noștri! Îți dorim mult succes în continuare!”, arată reprezentanții Centrului de Îngrijire Vârstnici Adamsid din municipiul Baia Mare.

Atașăm câteva imagini care vă pot arăta bucuria seniorilor și le adresăm felicitări atât organizatorilor cât și invitaților acestora! Vezi Video AICI!

C.Ț.

Citește și

O viață mai bună pentru seniori în Baia Mare: Servicii de calitate complete pentru persoanele vârstnice la Centrul Adamsid! (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu