Share
Modificare importantă de circulație în Baia Mare

Modificare importantă de circulație în Baia Mare

Modificare importantă de circulație în Baia Mare!

Șoferii vor trebui să circule cu mare atenție, începând de luni, în apropierea Colegiului de Arte și a Câmpului Tineretului, respectiv a Parcului Municipal.

Printr-o hotărâre a Comisiei de Sistematizare a Circulației, începând de luni, 12 iunie 2023, până la data de 12 septembrie 2023, va fi demarat un program experimental ce vizează îmbunătățirea traficului rutier și protejarea pietonilor în zona adiacentă Colegiului de Arte, Câmpului Tineretului și a Parcului Municipal „Regina Maria”.

În cadrul acestui proiect-pilot, se vor introduce următoarele modificări în regimul de circulație:
-Strada Petőfi Sándor va avea sens unic de la intersecția cu strada Valea Roșie până la intersecția cu strada Dealul Florilor, unde se află sediul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.
-Strada Dealul Florilor va avea sens unic de la intersecția cu strada Petőfi Sándor până la intersecția cu strada G. Bernard Shaw, în zona parcului de skateboard și parcare Stadion Viorel Mateianu.
-Strada G. Bernard Shaw va avea sens unic de la intersecția cu strada Dealul Florilor (parcare Stadion Viorel Mateianu/ Skate Parc) până la intersecția cu strada Ferăstrăului.

Important de reținut: circulația va fi permisă într-un singur sens, de la strada Petőfi Sándor la strada Dealul Florilor, și apoi pe strada G. Bernard Shaw. În zona dintre strada Ferăstrăului și strada Minerilor, circulația va fi în dublu sens. Strada Câmpul Tineretului va avea sens unic dinspre intersecția cu strada Victoriei până la intersecția cu strada Ferăstrăului. În urma evaluărilor efectuate în cadrul acestui proiect experimental, se va decide în mod definitiv soluția de reglementare a traficului rutier și oportunitatea lărgirii străzii Valea Roșie la 3 benzi în intersecția cu strada Victoriei, precum și a străzii Ferăstrăului în intersecția cu strada Minerilor, mai arată autoritățile responsabile.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Kis Zoltan

    Oare lumea stie de ce este noua restrictie? Nebuna de mama lui Catalin Chereches puscariasul versat a investit in imobiliare si in locul Gradina Zoo se va construi un comlex de apartamente rezidential ce trebuie sa demareze urgent.Interesant ca are avizul inclusiv al nemernicului de sef al Pulitiei si Jandarilor unul mai prost ca altul din Baia Mare.Mai are cineva indoiala ca noua baroniada si chiaburime nu a pus stapanire pe oras cu acordul tacit al gunoaielor corupte de la Consiliul local condus de un nemernic ticalos de la PNL.

    Răspunde

Lasă un comentariu