Share
Misiunile jandarmilor din acest weekend în Maramureș

Misiunile jandarmilor din acest weekend în Maramureș

Misiunile jandarmilor din acest weekend în Maramureș!

Jandarmii maramureșeni vor fi prezenți și în acest sfârșit de săptămână la evenimentele cultural-artistice, religioase și sportive care vor avea loc pe raza județului nostru.

În zilele de vineri și sâmbătă, colegii noștri vor fi prezenți în localitatea Săcălășeni la manifestarea cultural-artistică Tradiții Chiorene, începând cu ora 12:00, dar și în orașul Vișeul de Sus, de la ora 9:00, la manifestarea sportivă Crosul Vaserului. De asemnea, duminică, de la ora 13:00, ne găsiți în parcul ”Regina Maria” din Baia Mare la activitatea educativă și recreativă pentru copii Orășelul copiilor, unde Jandarmeria Maramureș are dublă atribuție: asigură măsurile de ordine publică și desfășoară activități preventiv-educative cu copiii participanți.

Tot duminică, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți pe stadionul ”Viorel Mateianu” din municipiul Baia Mare pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Academica Recea și A.C.S. Avântul Bârsana, începând cu ora 17:00.
Și pentru că se apropie wekendul, dacă veți alege să ieșiți în natură sau să faceți o drumeție pe munte, nu uitați să vă informați cu privire la starea vremii pentru zona în care mergeți, la traseul ales dar și să vă echipați corespunzător. De asemenea, vă sfătuim să aveți cu dumneavoastră o trusă de prim ajutor, lanternă, hrană și apă potabilă, să porniți la drum doar însoțiți, să anunțați pe cineva cu privire la locul în care mergeți și la durata deplasării.

Dacă sunteți în dificultate și aveți nevoie de ajutor, solicitaţi sprijinul jandarmilor montani apelând numărul unic de urgenta 112, număr la care veți specifica datele dumneavoasră de identificare, evenimentul produs, numărul de persoane care au nevoie de ajutor şi locul unde sunt persoanele aflate în dificultate. Vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit!, arată sublocotenent, Gherasim Ioana-Anca, Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu