Share
Mircea Iosif Miclea își confirmă valoarea! A câștigat trofeul la „Cupa Veteranilor” Straja-Lupeni, ediția 2023

Mircea Iosif Miclea își confirmă valoarea! A câștigat trofeul la „Cupa Veteranilor” Straja-Lupeni, ediția 2023

Mircea Iosif Miclea își confirmă valoarea! A câștigat trofeul la „Cupa Veteranilor” Straja-Lupeni, ediția 2023!

Prietenul nostru, Mircea Iosif Miclea, și-a confirmat din nou forma și, totodată, valoarea, câștigând „Cupa Veteranilor” la schi, de la Straja-Lupeni, ediția nr. 51, desfășurată în 17-19 martie 2023.

„Sunt antrenat de când eram copil, fiind născut în Munții Apuseni. Coboram cu doagele la școală cam 2-3 kilometri. Văd că nu am uitat, încă reușesc să mă mențin”, arată Mircea Iosif Miclea, pentru stirileprotv.ro.

Mircea Iosif Miclea este cunoscut ca fiind un mare sportiv și un mare iubitor de munte, de aici și aptitudinile în practicarea sporturilor de iarnă. Totodată, este foarte pasionat de toate aspectele care țin de întreținerea sănătății corporale.

„Cupa Veteranilor” de la Straja, dedicată seniorilor iubitori ai sporturilor de iarnă, este una dintre cele mai vechi competiții de schi din România, organizată încă din anul 1971. Concursul îi adună pe cei mai experimentați temerari ai muntelui, trecuți de prima tinerețe.

Competiția de schi de la Straja este, de fapt, o întâlnire între prieteni vechi. Seniorii fac mișcare în aer liber, se distrează și își revăd vechii amici, depănând amintiri, într-o atmosferă caldă.

Concursul trage, în mod normal, „cortina” peste evenimentele de acest gen organizate în stațiunea montană Straja, însă, cum zăpadă mai este suficientă pe pârtii, cabanierii preconizează că, în acest an, sezonul se va prelungi cel puțin o lună, arată servuspress.ro informații cu privire la istoricul competiției.

Felicitări și la cât mai multe participări și succese!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu