Share
Marea speranță a tenisului: Sara Sitar, campioană a Maramureșului, de sărbători, o reușită superbă! Două titluri importante adjudecate de sportivă!

Marea speranță a tenisului: Sara Sitar, campioană a Maramureșului, de sărbători, o reușită superbă! Două titluri importante adjudecate de sportivă!

Marea speranță a tenisului: Sara Sitar, campioană a Maramureșului, de sărbători, o reușită superbă! Două titluri importante adjudecate de sportivă!

Mare performanță pentru Sara Nicole Sitar, sportiva de viitor cu care Maramureșul se mândrește! Chiar în weekendul sărbătorilor pascale, ea a participat la Champion Next Gen Pineta Verona, unde a obținut medalia de aur, atât la individual, cât și la dublu.

„Sunt foarte mandru de rezultatele obtinute de Sara Nicole Sitar, este de neînvins. Din nou campioană la simplu si dublu. Sara Nicole Sitar cea mai mare speranta a tenisului Românesc, ma simt mandru sa fac parte din echipa care o antrenează. www.gbsportperformance.com. TenniSara, Champion Next Gen Pineta Verona – single & double”, arată mental coach-ul Giani Boldeanu.

An prolific pentru Sara

Anul 2023 este unul foarte prolific pentru maramureșeancă! La începutul lunii martie, Sara Nicole Sitar, jucătoare de tenis legitimată la CS Sport Club Călin Baia Mare a participat la primul turneu International Tennis Europe U12 din acest an și a reușit performanța să ajungă în finală. La mijlocul lunii martie, a mai reușit o mare performanță! A participat la Junior Next Gen, un turneu important în Italia. Sara Nicole Sitar, micuța campioană la tenis în varstă de numai 11 ani, a câștigat din nou un trofeu. Sunt 4 etape, aceasta a fost prima etapă! Fiecare etapă se desfășoară simultan în toată Italia în fiecare regiune. Sara a câștigat turneul din regiunea ei, adică din Macroaria Nord Est a Italiei. Vor mai urma alte 3 etape, apoi după terminarea tuturor etapelor, primele jucătoare din fiecare regiune se vor califica la Masterul Final din toamnă. Pe final de lună martie, Sara a obținut două titluri la campionatul european, disputat în Albania. Vorbim despre primul titlu ITF Juniors din povestea sportivă a Sarei Nicole Sitar. Shkodra Open din Albania este un turneu care a avut loc, în perioada 27-31 martie 2023, la baza sportivă Adriatic Tennis Park din Shkodra. „La dublu a avut-o ca partenera pe românca Maria Sophia Bajdechi. Iar in finala de simplu a jucat-o împotriva partenerei ei de dublu. În prima fază a jucat în grupă A și a câștigat grupa. Apoi a intrat in play-off. În sferturi și semifinala a câștigat cu fete din Muntenegru, iar în finală a invins-o pe Maria care este clasată numărul 2 în România. Este primul trofeu internațional cucerit în ITF Juniors”, arată pentru DirectMM.ro Simona Sitar, mama Sarei. Iar acum mai vine și dubla obținută în Italia! Felicitări, Sara!

Așa cum am mai spus în repetate rânduri, este activ un fundraiser pe rețelele de socializare. În urma donațiilor efectuate, o poți ajuta pe Sara să participe la turneele europene, întrucât orice început este dificil și orice competiție implica multe cheltuieli costisitoare! Așadar, ajut-o pe Sara să participe la Turnee Europene, AICI! Suntem alături de Sara!

C.Ț.

Citește și

Premieră DirectMM! ITF Juniors: Sara Sitar, artistă a tenisului, a izbutit o reușită superbă! Două titluri foarte importante pentru maramureșeancă!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu