Share
Maramureșeanul Andrei Petruș și un traseu artistic foarte elegant și concludent la Vocea României

Maramureșeanul Andrei Petruș și un traseu artistic foarte elegant și concludent la Vocea României

Maramureșeanul Andrei Petruș și un traseu artistic foarte elegant și concludent la Vocea României

Vocea României este categoric un show artistic de senzație, care adună mulți tineri talentați. Unul dintre ei este Andrei Petruș.

Cu toate că la proba difuzată vineri, 24 noiembrie 2023, cea de knock-out-uri, Andrei Petruș a fost eliminat din concurs, rămâne un tânăr de mare viitor pentru muzica românească.

Simplu, sincer și elegant, a cucerit juriul la proba de audiții. Irina Rimes și Theo Rose s-au luptat pentru a-l avea în echipă. În cele din urmă, Andrei a optat pentru echipa Theo Rose – Horia Brenciu. Din cei la care s-au întors cu scaunele, jurații au trebuit să aleagă 14. Iar echipa Theo-Horia l-au ales pe talentatul maramureșean să meargă mai departe. La dueluri, reprezentantul Maramureșului l-a învins pe Johnny Rădulescu. În faza de knock-out-uri, a avut de înfruntat pe Andreea Oprea și Melisa Antonesi. Interpretând o piesă în limba română, în timp ce contracandidatele au cântat în turcă și greacă. Totuși, Andrei a mărturisit că și-a dorit să simtă că reprezintă Maramureșul, astfel, iar noi spunem că a făcut-o cu succes și cu calitate.

Andrei Petruș are 22 de ani și este originar din localitatea Vălenii Șomcutei, Maramureș. Tânărul este student, în anul trei, la Cluj-Napoca. Maramureșenii îl știu fie de la Eurovision 2022, fie și de la concertele susținute în județ. Ori de câte ori are ocazia, Andrei vine acasă, pentru că adoră zona de unde provine și mâncarea de acasă. Nu se dă în lături nici de la muncă, mereu îi ajută pe părinți: la cosit, la întors fânul și altele. „E o plăcere să stai la sat”, spune el. Tânărul spune că a moștenit pasiunea pentru muzică de la cei dragi, din familie: „Bunicul meu a cântat în biserică, străbunicul a fost dirijor în biserică. Tata a cântat la chitară în tinerețe, mama cântă foarte fain”. Îl felicităm pe Andrei Petruș pentru performanța din Vocea României și îi dorim succes în proiectele viitoare!

C.Ț.

Citește și

Maramureșeanul Andrei Petruș, calificat în faza viitoare în Vocea României: „Profilul” unui tânăr artist, cu mult talent, de mare viitor în showbiz


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu