Share
Maramureș: Stratul de zăpadă este de până la 91 centimetri, la stația meteo Iezer. Vântul va mai prezenta intensificări în regiunea noastră

Maramureș: Stratul de zăpadă este de până la 91 centimetri, la stația meteo Iezer. Vântul va mai prezenta intensificări în regiunea noastră

Vremea s-a incalzit putin in unele zone, duminica, in ziua de Florii, fata de ziua precedenta, dar a fost rece dimineata.

Cerul a fost variabil, cu innorari in cursul serii si in prima parte a noptii cand pe arii extinse au cazut ploi slabe cu caracter de aversa. In zona montana inalta a nins. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 4,3 l/mp la statia meteo Iezer.

Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari de scurta durata de pana la 47 km/h in Baia Mare, iar in zona montana inalta de pana la 50 km/h la statia meteo Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 14 grade la Ocna Sugatag si 16 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus.

Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer -6 grade, Cavnic -2 grade. Stratul de zapada masoara azi, la ora 09.00, pana la 91 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest. Cerul este partial acoperit, vantul sufla slab, la moderat. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Pe arii restranse in prima parte a zilei va ploua slab iar la munte local vor cadea precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari indeosebi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grad. Local, spre sfarsitul intervalului, se va produce bruma.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu