Share
Maramureș: Strat de zăpadă de până la 97 centimetri în zona montană înaltă, la stația meteo Iezer, aproape de intrarea în luna mai. Ce spun meteorologii

Maramureș: Strat de zăpadă de până la 97 centimetri în zona montană înaltă, la stația meteo Iezer, aproape de intrarea în luna mai. Ce spun meteorologii

Vremea a fost mai rece fata de ziua precedenta. Cerul a fost mai mult senin. In prima parte a zilei a plouat slab in zona de munte.

In zona inalta de munte precipitatiile au fost sub forma de ninsoare, din nou, astfel ca stratul de zapada a crescut iarasi, ajungand la aproape un metru.

Vantul a suflat slab, la moderat, cu intensificari temporare pe creste, unde a viscolit ninsoarea si spulberat zapada. Temperaturile maxime au avut valori de 11 grade la Cavnic si 14 grade in Baia Mare si la Sighetu Marmatiei.

Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer -6 grade, Cavnic 0 grade. Stratul de zapada masura, azi, la ora 09,00, pana la 97 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, curat si uscat in rest. Cerul este acoperit. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea ramana si astazi rece in judet. Cerul va fi variabil. Va ploua slab, iar in zona de munte precipitatiile vor fi mixte, sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab, la moderat, cu intensificari trectoare. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime intre -3 si 1-3 grad.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu