Share
Maramureș: Furtuni însoțite de fenomene electrice, în perioada Paștelui. Stratul de zăpadă se topește în zona montană înaltă

Maramureș: Furtuni însoțite de fenomene electrice, în perioada Paștelui. Stratul de zăpadă se topește în zona montană înaltă

Vremea s-a incalzit fata de ziua precedenta. A plouat pe arii extinse, local au fost averse insotite de descarcari electrice. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 7,9 l/mp la Blidari.

Vantul a prezentat intensificari de pana la 40 km/h in zona montana inalta. Temperatura a avut valoarea maximă de 17 grade la Cavnic si 20 de grade in Baia Mare si la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer 3 grade.

Stratul de zapada masura pana la 85 cm la statia meteo Iezer. Cerul este acoperit, ploua in judet. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed. Vizibilitatea in trafic este buna. Vremea ramane si astazi calda in judet. Cerul va fi mai mult acoperit.

Vor cadea precipitatii sub forma de ploaie care vor avea si caracter de averse si vor fi insostite de descarcari electrice. Cantitatea de apa va depasi 15-20 l/mp. Izolat, vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta intensificari temporare in zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 9-13 si 19 de grade, iar cele minime intre 7 si 9-13 grade.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu