Share
Lumea artiștilor din Maramureș, iarăși în doliu: Violonistul Fabian Ghișe a plecat dintre noi la numai 29 de ani! Era membru al Ansamblului Transilvania (VIDEO)

Lumea artiștilor din Maramureș, iarăși în doliu: Violonistul Fabian Ghișe a plecat dintre noi la numai 29 de ani! Era membru al Ansamblului Transilvania (VIDEO)

Tragediile se țin lanț în Maramureș. După Vasile Barani, încă un artist de folclor a plecat mult prea repede dintre noi. Este vorba despre Fabian Ghișe, violonist în cadrul Ansamblului Național Folcloric Transilvania. Avea numai 29 de ani.

Fabian era extrem de iubit de colegii săi. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, inima lui a încetat să bată. A decedat duminică, 25 octombrie, în urma unui stop cardiorespirator.

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. Unele sunt extraordinar de emoționante, dar și foarte dureroase. “Nu știu cum să mă exprim… Nu pot să spun nimic… M-ai lăsat cu un gol în suflet… Mă doare inima. Fabi, nu îmi vine să cred că ai plecat, că ne-ai lăsat pe toți asa. Unchiul Nelu e devastat… Bunica la fel… Mami, Ioana… Toți… Singurul care nu poate să își exprime durerea e Viorel. Pe mine mă doare cel mai tare, frățiorul meu. Ai fost un om deosebit, gata să ajuți pe toată lumea, să fii acolo când cineva are nevoie de tine. Un suflet minunat ne-a părăsit. E nedrept tot ce se întâmplă. Mi-ai promis că îmi cânți la majorat. Cine o să mă mai aducă de la liceu acasă cand plouă? Cu cine îmi fac planuri? Cu cine o să mai povestesc porcării? M-ai lăsat asa singură acuma. Nu pot să accept realitatea. O să te port în sufletul meu mereu! O să mă uit la poze cu tine și o să îmi amintesc cum îți făceai cruce cand auzeai câte scot pe gură. Știu sigur că o să mă veghezi de sus, îngerul meu păzitor. Drum lin spre cer!”, a scris Oana Rădulescu.

“Doamne Dumnezeule! Cum e posibil ca un copil atât de minunat să plece la Ceruri??? Greierașul meu, te-am admirat mereu pentru talentul și ambiția ta de a-ți urma pasiunea. Erai doar o mână de om care-și căra cu devotament vioara. Nu voi uita niciodată ochii aceia negri și iscoditori din prima bancă din clasele primare și nici bucuria te a te întâlni din când în când și de a schimba două vorbe. Cred că dorul de mama ta a fost unul mult prea mare… Rămas bun, înger drag și drum lin spre lumină… Fabian Ghișe, vei rămâne mereu in sufletul meu!”, a scris și Sonia Corpodean

“Am rămas șocat… Nu mai am cuvinte… Ai fost un om minunat, mereu cu zâmbetul pe buze! Ai fost și vei rămane mereu în inimile noastre, cel mai bun viorist și, în același timp, și dirijor! Dumezeu să te odihnească în pace!”, a scris Cătălin Stan.

“Odihnă veșnică, dragul nostru nepot…mereu vei ramane în sufletele noastre…”, a scris și Dumitru Ghișe.

Înmormântarea va avea loc miercuri, la Cimitirul Tanatorio. Vom reveni cu ora și alte detalii! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

DirectMM.ro

Un cântec in memoriam Fabian Ghișe, mai jos!

Citește și

Maramureșul în doliu: Cunoscutul artist de muzică populară Vasile Barani a fost răpus de COVID-19. „Moara lui Niculai” este, de acum, mai săracă… (VIDEO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu