Share
Lucacistul Victor Dragoș și profesorul Andrei Bretan au fost premiați de Ministerul Educației pentru rezultatul obținut Olimpiada balcanică de matematică pentru juniori

Lucacistul Victor Dragoș și profesorul Andrei Bretan au fost premiați de Ministerul Educației pentru rezultatul obținut Olimpiada balcanică de matematică pentru juniori

Luni, 12 decembrie, Ministerul Educației a premiat olimpicii medaliați în acest an la competițiile internaționale pe discipline școlare. Evenimentul a avut loc la București.

Astfel, au fost recompensați 123 de elevi, premiați cu 171 de distincții (medalie de aur absolut, medalii de aur/premiul I, medalii de argint/premiul II, medalii de bronz/premiul III, mențiune) la olimpiadele și concursurile internaționale sau regionale pe discipline (juniori și seniori). În același timp, au fost premiate cadrele didactice care i-au pregătit (124), precum și unitățile de învățământ din care provin laureații (70). Fondul total de premiere alocat de Ministerul Educației este peste 3.650.000 lei.

La acest eveniment a participat și elevul Victor Dragoș de la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare alături de profesorul Andrei Bretan.

„Lauri pentru Dragoș Victor, domnul profesor Andrei Bretan și Lucaciu!

Luni, 12.12.2022 a avut loc la Opera Națională din București, sub organizarea Guvernului României, spectacolul de premiere al elevilor, profesorilor și a școlilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare internaționale.
Pentru medalia de aur absolut de la Olimpiada balcanică de matematică pentru juniori de la Sarejevo, din lunile iunie-iulie 2022, au primit diplome și premii în bani elevul Dragoș Victor, profesorul de la clasă din acel moment, Bretan Andrei, și Colegiul Național ,,Vasile Lucaciu”.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!” – se precizează pe pagina Colegiului.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.1 Comentariu în această postare

  1. Vasile cel Mare si foarte Bun

    Elevii sunt foarte buni. Dar uscaturile ajunse directori si profesoti de limba lui Moliere trebuiesc eliminate ca măselele stricate,indiferent a cui pupile sunt și ce partid le sprijină.

    Răspunde

Lasă un comentariu