Share
La masa juraților SuperStar: Un tânăr băimărean, cu bună dispoziție, a făcut show! „Te ajută faptul că ești foarte teatral” (VIDEO ȘI FOTO)

La masa juraților SuperStar: Un tânăr băimărean, cu bună dispoziție, a făcut show! „Te ajută faptul că ești foarte teatral” (VIDEO ȘI FOTO)

La masa juraților SuperStar, un tânăr băimărean, cu bună dispoziție, a făcut show! „Te ajută faptul că ești foarte teatral” i s-a explicat.

Titus Pop are 21 de ani. Tânărul se descrie ca fiind extravagant, energic, iubitor, focusat, bun. Într-un singur cuvânt dacă ar fi să se descrie, ar zice că este puțin din fiecare, arată site-ul oficial al emisiunii.

Se mândrește că în 2018 a fost cel mai bun cântăreț de muzică clasică în România, după ce a câștigat premiul I la Olimpiada Națională la categoria sa de vârstă. La 3 ani a început dezvoltarea aristică, după ce a mers la cursuri de teatru muzical. Mereu a fost în rolurile principale, sau prezentator la toate serbările, evenimentele locale. La Liceul de Arte a ajuns la 15 ani, în clasa a IX-a, când a început studiul muzicii clasice. A mers în paralel cu muzica ușoară, a făcut cursuri la Palatul Copiilor și la un club privat. După liceu, a intrat la Academia de Muzică Gh. Dima, chiar după ce a luat locul I la Olimpiadă. Acum este student în anul III, mai arată site-ul oficial.

Alt eveniment cu care se mândrește este și spectacolul propriu “Emoții”, organizat la Teatrul Municipal din Baia Mare. Acolo a fost singurul artist care a performat, a cântat toate genurile muzicale de la muzică pop până la clasică sau folclor. A avut sala plină, chiar au fost oameni care au stat în picioare. Soția lui Florin, directorul Operei și profesorul lui de la Academia de Muzica, este printre cele mai bune prietene ale lui. O consideră o mamă, este un confident extraordinar. Spune că acasă are o familie minunată, care se străduiește să înțeleagă trendurile. Titus vrea să aibă show-ul lui la Sala Palatului. Visează să-și vadă afișul pe toată Sala Palatului, să aiba concert cu toate biletele vândute. Are deja fanii lui in online. De exemplu, o fată care se imbraca fix ca el, iar Titus se simte bine să vadă că îi inspiră și pe alții. Nu este adeptul relațiilor, el e adeptul carierei. Cariera nu se va trezi niciodată într-o dimineață să-i spună că nu îl mai iubește. Vrea să își dedice timpul și energia carierei. Nu e nici adeptul familiei, nu vrea copii. Îi plac copiii, dar să nu fie ai lui, mai arată superstar.protv.ro.

C.Ț.

Lasă un comentariu