Share
La marginea dintre anotimpuri: Strat de zăpadă de până la 93 cm în zona înaltă a Maramureșului și vânt de până la 43 km/h în Baia Mare

La marginea dintre anotimpuri: Strat de zăpadă de până la 93 cm în zona înaltă a Maramureșului și vânt de până la 43 km/h în Baia Mare

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei, dar rece dimineata. Cerul a fost variabil.

Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari izolate in cursul zilei de pana la 43 km/h in Baia Mare.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 9 grade la Ocna Sugatag si 13 grade la Baia Mare. La inceputul intervalului, pe arii restranse, s-a semnalat bruma. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -7 grade, Targu Lapus si Cavnic 0 grade.

Stratul de zapada masura pana la 93 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si izolat umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest. Cerul este acoperit, vantul sufla slab, la moderat, cu intensificari trecatoarea in zona montana inalta.

Vizibilitatea in trafic este buna. Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime intre -3 si 1-3 grade.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu