Share
Tâlhărie în Baia Mare pentru un Samsung Galaxy: I-a pulverizat posesorului telefonului spray lacrimogen în față, după care i-a dat în cap

Tâlhărie în Baia Mare pentru un Samsung Galaxy: I-a pulverizat posesorului telefonului spray lacrimogen în față, după care i-a dat în cap

Caz strigător la cer în Baia Mare. Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 07.11.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul S.R. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. a și d Cod penal.

La data de 06.11.2020, faţă de numitul S.R. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, la data de 04.11.2020, în jurul orei 23:15, în timp ce se afla pe strada Aleea Neptun de pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul S.R. i-a sustras persoanei vătămate L.F.I. un telefon mobil marca Samsung Galaxy E20, după care, pentru a-și asigura scăparea, i-a pulverizat acesteia, în zona feței, spray iritant lacrimogen și i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului; persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

La data de 07.11.2020, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Oamenii legii au precizat faptul că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu