Share
Jurnalul unei maramureșence învingătoare: Mădălina ar putea merge în Israel pentru a lupta cu cancerul! Bătălia nu s-a încheiat! Ajut-o și tu! Vezi cum poți face asta!

Jurnalul unei maramureșence învingătoare: Mădălina ar putea merge în Israel pentru a lupta cu cancerul! Bătălia nu s-a încheiat! Ajut-o și tu! Vezi cum poți face asta!

Mădălina Breban, tânăra în vârstă de 21 de ani din Chiuzbaia, Baia-Sprie, Maramureș, continuă să ne uimească cu curajul ei nemaipomenit. Ea înfruntă o afecțiune gravă cu o putere nemaivăzută, iar noi o susținem cu fiecare pas făcut.

Între licitațiile derulate pe grupul Alături de Mădălina Breban, s-a evidențiat o ofertă unică. Este vorba despre o rochie de mireasă (unicat), brodată cu perle, creată de artista Laura Maxim. Valoarea sa se ridică la 10.000 de euro. Pentru Mădălina. Sunt puse la bătaie și tricouri de handbal. Nu putem ține evidența, spunem doar că mobilizarea este generală și este lăudabilă!

Mădălina a scris un nou mesaj pentru noi ei prieteni de pe grup, iar viitorul este promițător. “Cel mai greu lucru în viață este să zâmbești, atunci cand tu primești doar ploi și amărăciune. Azi (n.red. – miercuri) am primit o veste bună: medicii au decis că pot să plec acasă pentru două săptămâni, urmând ca apoi să continui tratamentul cu radioterapie și chimioterapie. Între timp, aștept vești de la o clinică din Israel, unde, cu ajutorul vostru, o să am șansa să tratez tipul de cancer care mi-a acaparat viața. Aleg să zâmbesc, cu toate că doare, însă am speranța că totul va fi bine! Vreau să mă fac bine pentru mine, pentru familia mea și pentru voi! Tot ajutorul vostru mă determină să lupt mai înverșunat, protejată fiind de toate rugăciunile voastre! Vă mulțumesc pentru fiecare gând bun și vă țin la curent cu starea mea, în curând!”.

# Apeluri publice ale persoanelor publice

Pe lângă maramureșenii care o cunosc pe Mădălina, s-au alăturat și vedete. Aflând de caz de la DirectMM.ro, Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor a făcut public un apel la solidaritate pentru Mădă, atât pe rețelele de socializare, cât și în matinalul Gold FM al Cronicii Cârcotașilor. La fel, colegii ei de la emisiune, fie live, fie pe net. Ovidiu Anton. câștigător al Eurovision România 2019, s-a raliat luptei Mădălinei cu boala. Suntem tot mai mulți! Iar lista crește!

# Cum o puteți susține pe Mădălina

Contul Mădălinei Breban: RO21BTRLRONCRT0475699501

sau prin Asociația „Părinți Salvatori”, după cum urmează:

✅ CU CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/

(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 EUR vei scrie 485) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)

✅ prin virament sau depunere la CEC BANK în conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178
– cu mențiunea MADALINA –

✅ prin Facebook la linkul: https://www.facebook.com/donate/368640457519828/

✅ prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40749936688

✅ prin contract de sponsorizare, PENTRU FIRME – sumă deductibilă din impozitul pe profit – Asociația noastră fiind înregistrată în Registrul Special al ANAF

⚠️ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com.

Orice ajutor este binevenit!

C.Ț.

Citește și

Împreună pentru Mădălina: Minunată mobilizare a maramureșenilor și nu numai! Mesajul tinerei: „Alături de oameni deosebiți ca voi, îngerii nu-și pot pierde aripile!”

Uniți suntem mai puternici: Maramureșeanca Mădălina, în vârstă de 21 de ani, are nevoie urgentă de ajutorul nostru! „Nu mi-am mai simțit picioarele!”. Cum o putem ajuta

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu