Share
Împreună pentru Mădălina: Minunată mobilizare a maramureșenilor și nu numai! Mesajul tinerei: „Alături de oameni deosebiți ca voi, îngerii nu-și pot pierde aripile!”

Împreună pentru Mădălina: Minunată mobilizare a maramureșenilor și nu numai! Mesajul tinerei: „Alături de oameni deosebiți ca voi, îngerii nu-și pot pierde aripile!”

Mobilizare minunată în cazul Mădălinei Breban, tânăra în vârstă de 21 de ani din Chiuzbaia, Baia-Sprie, care are nevoie urgentă de ajutorul comunității.

Tânăra se află, în prezent, la Cluj, operată pentru extirparea unei tumori la coloană, după ce inițial a avut o operație complicată pe creier pentru extirparea mai multor tumori.

Pe rețeaua de socializare Facebook a fost constituit un grup, „Alături de Mădălina Breban”, în care oamenii de bine au posibilitatea să întindă o mână de ajutor tinerei. Iar efectul a fost impresionant până în prezent. Lumea s-a solidarizat într-un mod extraordinar. Se fac licitații pentru diverse obiecte, se oferă tratamente cosmetice sau ședințe foto, ș.a.m.d., banii urmând să intre în contul Mădălinei. La fel, unii furnizori de diverse servicii au luat decizia de a-și dona din încasări pentru maramureșeancă. Alți internauți au venit cu idei inedite, cu condiția ca întreg câștigul rezultat să fie donat tinerei. Redăm parțial câteva dintre mesajele postate!

# Câteva dintre exemplele de solidaritate

„Împreună cu soțul meu vrem să oferim spre licitație costumul de mire și de mireasă (…), rochia mireasă L-XL, iar mărimea la costumul de mire XL-XXL. Licitația începe de la 500 de lei, ofer și voalul și pantofii.(…). Totul în contul Mădălinei”, a scris și Georgiana Dumitriu.

“Deși nu sunt băimărean de origine, sunt profund impresionat de solidaritatea voastră și nu pot sta nepăsător. Îmi aduc aminte cu mare placere de un festival organizat la Seini, la care Mădălina a participat și ne-a ajutat împărțind flyere și făcând parte din echipa de atunci. Acum, în calitate de administrator al unei pizzerii locale (nu doresc reclamă), vreau să donez pentru Mădălina 100 de lei pe zi, în fiecare zi până la sfârșitul anului, plus multă pizza gratis pentru volunarii ce o ajută pe Madalina. (…). Sănătate multă, Mădălina și putere de luptă îți doresc! Ai tot sprijinul nostru!”, a scris și Ionuț Gurea.

„Dacă cumva aveți nevoie de ajutor pe lângă casă (…), vă rog să mă anunțați, că poate strâng eu doi, trei feciori buni de pus „în jug” și facem noi munca respectivă, iar plata să o faceți în contul Mădălinei. Precizez că nicio munca nu este defăimătoare sau prea grea. Nu suntem experți în nimic, dar cu siguranță știm să punem umărul la orice. Mulțumesc”, a scris Olivian Sabou.

# Strigătul de ajutor al Mădălinei

„Sunt Mădălina Breban, am 21 ani și am fost operată la cap de tumoră cerebrală pe partea dreaptă. Am avut 2 tumori mari și mai multe mici. La o lună după operație am început radioterapia în Cluj la spitalul dr. Ioan Chirucuță, la doamna dr. Dana Cernea. Am făcut 10 ședințe și între timp mi-au descoperit și o tumoră la spate. Dânsa a luat legătura cu domnul prof. dr. Stefan Florian iar acesta i-a spus să mă transfere joi la operație. Din păcate doamna doctor m-a ținut până luni în spital și pe urmă m-a trimis acasă – eu neștiind de transfer, mamei spunându-i că nu o să mă poată opera domnul profesor pentru că o să rămân paralizată. De duminică nu mi-am mai simțit picioarele, deși joi eu mergeam bine. Am sunat rezidentul domnului profesor și mi-a spus că mă aștepta la operație. Am plecat de urgență la Cluj iar ieri am fost operată dar încă nu îmi simt picioarele. După ce ies din spital o să trebuiască să mai continui să fac radioterapie la spate. Prietenii mei încearcă sa ma ajute și ei cât pot cu strângerea de ceva bănuți pentru a reuși sa îmi continui tratatamentul. Vă rog să mă ajutați și Dumneavoastră, iar dacă vor rămâne bani după ce eu mă voi face bine, îi voi dona unui alt caz”, este strigătul de ajutor al Mădălinei către Asociația Părinți Salvatori.

# Cum o puteți ajuta pe Mădălina

Donații se pot face prin intermediul Asociației “Părinți Salvatori”, cea care a făcut public cazul și care a pus la dispoziție mai multe posibilități de a ajuta (le găsiți dând click AICI, accesând primul material), dar și direct în contul Mădălinei Breban: RO21BTRLRONCRT0475699501.

# Mădălina vă mulțumește: “Voi mi-ați dăruit speranța!”

Mădălina Breban s-a arătat extrem de emoționantă de mobilizarea fabuloasă a internauților. “Dacă cineva mă întreba acum un an de zile cum va fi viața mea în viitorul apropiat, aș fi răspuns în funcție de starea de moment. La cum sunt eu, aș fi spus că va fi frumos, voi avea parte de lucruri bune și oameni minunați. Iată că acel „acum un an” e aici, iar lucrurile sunt dificile. Însă, pot spune cu siguranță că nu am greșit! Am parte de oameni minunați și am șansa să trec peste aceste momente dificile cu zâmbetul pe buze, fiindcă Voi mi-ați dăruit speranța! Cu toate că uneori viața ne pune piedici, suntem destul de norocoși să avem în apropiere oameni care să ne dea o mână de ajutor să ne ridicăm. Țin să vă mulțumesc pentru donațiile făcute, pentru că ați fost atât Speranță, cât și Sprijin! Vă promit că mă voi ridica! Alături de oameni deosebiți ca voi, îngerii nu-și pot pierde aripile! Primesc foarte multe mesaje de încurajare și, din păcate, nu reușesc sa răspuns la toate.Vă mulțumesc!”, a scris Mădălina. Orice ajutor este mai mult decât binevenit! Este nevoie, în continuare, de solidaritatea comunității! Uniți suntem mai puternici!

C.Ț.

Citește și

Uniți suntem mai puternici: Maramureșeanca Mădălina, în vârstă de 21 de ani, are nevoie urgentă de ajutorul nostru! „Nu mi-am mai simțit picioarele!”. Cum o putem ajuta


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu