Share
Schimbări la ISJ Maramureș și Casa Corpului Didactic; Cine e noul inspector școlar general adjunct, respectiv director

Schimbări la ISJ Maramureș și Casa Corpului Didactic; Cine e noul inspector școlar general adjunct, respectiv director

Schimbări la ISJ Maramureș și Casa Corpului Didactic. În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educației nr. 4.158/30.06.2022, la data de 1 iulie încetează detașarea în interesul învățământului a profesorului Pop Vasile Grațian în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Prin Ordinul ministrului educației nr. 4.165/30.06.2022, profesorul Filip Dan Andrei este numit, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, începând cu data de 1 iulie.

În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educației nr. 4.159/30.06.2022, la data de 1 iulie încetează detașarea în interesului învățământului a profesoarei Konta Doina Terezia în funcția de director la Casa Corpului Didactic Maramureș.

Prin Ordinul ministrului educației nr. 4.166/30.06.2022, profesorul Simion Florin-Mihai este numit, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de director la Casa Corpului Didactic Maramureș, începând cu data de 1 iulie.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu