Share
Schimb de experiență între dascălii maramureșeni și cei italieni, în cadrul Proiectului „Erasmus”

Schimb de experiență între dascălii maramureșeni și cei italieni, în cadrul Proiectului „Erasmus”

În perioada 21-24 aprilie 2024, reprezentanții ISJ Maramureș, Liana Moldovan și insp.școlar general Mihai Pop, însoțiți de profesoarele Annamaria Hitter și Ancuța Coza de la Liceul Tehnologic de Transporturi Baia Sprie s-au deplasat în Codogno-Italia. Ei au participat la o mobilitate de tip job shadowing, la Instituto Agrario „A. Tosi”, în cadrul Proiectului Erasmus.

Activitățile au fost variate. S-a urmărit modul de desfășurare a învățământului profesional și tehnologic de acolo și stagiile de practică profesională. S-au vizitat serele, solariile și laboratoarele institutului agricol partener, echipa din Maramureș, urmărind desfășurarea activităților zootehnice, agronomice și modul de valorificare a produselor obținute.

S-a analizat oferta educațională a școlii partenere și a avut loc un dialog cu directorul instituției de învățământ, Antonello Risoli și alți directori a încă două școli. Altă zi a fost rezervată întâlnirii cu insp.școlar general, Marco Fassino și directoarea Caterina Guerini de la Ufficio Scolastico Territoriale di Lodi.

Lăcrimioara ZOTA

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu