Share
Oficial: Cinci cazuri în total, până în prezent, la Școala „Lucian Blaga” din Baia Mare

Oficial: Cinci cazuri în total, până în prezent, la Școala „Lucian Blaga” din Baia Mare

Noi cazuri de COVID-19 confirmate la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din Baia Mare. A fost unul, acum sunt cinci. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a comunicat confirmarea a două cadre didactice și a doi elevi infectați cu SARS-CoV-2 de la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Baia Mare.

„Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat și a elevilor. S-a procedat la dezinfecția unității de învățământ. Cursurile la unitatea de învățământ sunt suspendate pentru o perioadă de 14 zile și se vor desfășura exclusiv online. Reiterăm, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru”, a anunțat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

În prezent, în total, sunt cinci persoane confirmate (doua cadre didactice si trei elevi) la Scoala Gimnaziala ”Lucian Blaga” Baia Mare.

DirectMM.ro

Citește și

Școala în timp de pandemie: „A explodat” numărul unităților de învățământ din Maramureș (sunt 34!) care își vor desfășura cursurile strict online! Vezi noile cifre

Lasă un comentariu