Share
O nouă reușită: Elevul Vasile Gabriel Vouciuc, locul I și calificare la etapa națională la Concursul de Istorie Memoria Holocaustului

O nouă reușită: Elevul Vasile Gabriel Vouciuc, locul I și calificare la etapa națională la Concursul de Istorie Memoria Holocaustului

O nouă reușită pentru elevul Vasile Gabriel Vouciuc din clasa a XI-a E, de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației.

Acesta a reușit să obțină locul I la etapa județeană și calificare la națională la Concursul de Istorie Memoria Holocaustului. Elevul a fost coordonat de prof. Claudia Dura.

De precizat e că acesta a obținut luna trecută rezultate foarte bune și la Olimpiada Națională de Limbi Clasice: Latină și Greacă Veche din Târgu-Jiu. Elevul a adus în Maramureș mențiune și medalie de argint.

Felicitări!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

 1. Pop Cristina

  De ce nu menționați și eleva de la Școala Stramtura, care tot locul întâi a avut, la același concurs? Care la rândul ei s a calificat la faza națională?

  Răspunde
 2. Andreea Anca

  Felicitari tuturor!!!!!
  Felicitari elevului Vasile Gabriel Vouciuc si doamei prof. Claudia Dura, o adevarata doamna si un cadru didactic exceptional !!!!
  Dupa munca si rasplata !!!!!

  Si ca informatie , o alta reușită vine de la Scoala Gimnaziala Nr.1 Stramtura , unde eleva Grigor Petruta a luat de asemenea locul I și s-a calificat la etapa națională la Concursul de Istorie Memoria Holocaustului, aceasta a fost a fost coordonata de prof. Taut Gheorghe .

  Răspunde

Lasă un comentariu