Share
Lista completă: 249 unități de unități de învățământ din Maramureș vor deveni secții de votare. În celelalte 129, se respectă decizia din 22 septembrie (DOCUMENT)

Lista completă: 249 unități de unități de învățământ din Maramureș vor deveni secții de votare. În celelalte 129, se respectă decizia din 22 septembrie (DOCUMENT)

Se cunoaște faptul că unitățile de învățământ devin secții de votare. Cum trăim vremuri diferite, în contextul pandemiei COVID-19, s-a decis ca în perioada alegerilor cursurile să treacă online.

Numai că trebuie spus faptul că nu toate unitățile de învățământ din Maramureș vor deveni secții de votare la scrutinul din 27 septembrie.

În fapt, „conform Ordinului ministrului educației și cercetării, nr. 5617 din 13 septembrie 2020, în perioada 25-29 septembrie 2020, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în 249 de unități de învățământ de stat din județul Maramureș (acestea sunt cuprinse în anexa de mai jos), în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă. Aceste unități de învățământ vor avea, în perioada 25-29 septembrie, exclusiv activități de învățare online”, au explicat reprezentanții ISJ Maramureș.

Celelalte 129 de unități de învățământ, în care nu sunt organizate secții de votare, își vor desfășura activitatea didactică după programul de lucru stabilit pentru această perioadă, adică în conformitate cu decizia din 22 septembrie (link-ul, la finalul materialului).

Vezi lista completă a unităților care vor deveni secții, dând click aici! -> UNITATI DE INVATAMANT IN CARE VOR FUNCTIONA SECTII DE VOTARE

DirectMM.ro

Citește decizia CJSU Maramureș din 22 septembrie accesând link-ul de mai jos

Rata de infectare în Maramureș: Trei comune și două orașe, în top 5, în ultimele 14 zile. Vezi situația pe fiecare localitate în parte (DOCUMENT)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu