Share
Inedit: Un jandarm maramureșean și-a cerut în căsătorie iubita jandarmeriță la Biserica UNESCO din Budești, un simbol pentru Inspectorat (FOTO)

Inedit: Un jandarm maramureșean și-a cerut în căsătorie iubita jandarmeriță la Biserica UNESCO din Budești, un simbol pentru Inspectorat (FOTO)

Transformarea unei cereri în căsătorie într-un moment special poate cântări greu în relația dintre cei doi parteneri. Un astfel de eveniment inedit a avut ca protagoniști pe doi jandarmi din Maramureș, chiar astăzi, 24 ianuarie.

„Colegul nostru Ioan a făcut astăzi acest pas, deosebit de important în viața sa, oferind inelul de logodnă Anei, tinerei alături de care a ales să-și unească destinul”, au arătat reprezentanții IJJ Maramureș.

„Martori la acest eveniment au fost colegul nostru Vasile și soția sa Cătălina care sunt pregătiți să-i îndrume pe cei doi cu privire la drumul pe care au ales să-l parcurgă în viață, spunându-le că acest pas implică o mare responsabilitate iar cererea în căsătorie este un moment special pentru ambii parteneri, o amintire pe care să o povestească, cu plăcere și nostalgie, nepoților, peste ani”, au mai adăugat reprezentanții Jandarmeriei Maramureș.

Locul ales a fost Biserica din Budeşti-Josani care face parte din lăcaşurile de cult maramureşene aflate pe lista UNESCO. „Nu întâmplător a fost aleasă această zi, ziua de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, care are o semnificație deosebită pentru poporul român și nu întâmplător a fost ales acest loc. Aici este expusă o cămaşă de zale despre care se spune că i-a aparţinut lui Pintea Viteazul al cărui nume îl poartă Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș din cadrul căruia fac parte cei doi colegi ai noștri”, au mai arătat reprezentanții IJJ Maramureș.

„Noi suntem alături de cei doi tineri cu inima și cu gândul, le urăm să aibă parte de o viață minunată împreună, plină de fericire și împlinire!”, au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei Maramureș. Le urmăm și noi, la rândul nostru, la mulți ani fericiți, casă de piatră, cu multe, multe bucurii!

DirectMM.ro

1 Comentariu în această postare

  1. O bătrână a scăpat batista în ploaie.

    Răspunde

Lasă un comentariu