Share
În Șomcuta Mare începe FestivALU’ Lavandei

În Șomcuta Mare începe FestivALU’ Lavandei

În perioada 25-26 iunie, respectiv 1-10 iulie, în Șomcuta Mare (str. Aleea Teilor colț cu str. Horea) se va desfășura FestivALU’ Lavandei, ediția a II-a.

„Ți-ar plăcea să îți faci poze memorabile și să petreci câteva ore relaxante într-un lan de lavandă? Alu Lavanda are o poveste bazată pe emoție, pasiune și respect pentru frumos și dorința de a vedea cât mai multe zâmbete și persoane încântate.

Astfel, anul acesta Alu Lavanda te invită să vii la ea acasă și să o cunoști mai bine. Te așteptăm în lanul nostru în perioada cea mai frumoasă din an, când câmpul este mov și frumos de nedescris, într-o atmosferă cu totul și cu totul specială.

Bineînțeles, am pregătit cadouri atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. “Casa” Alu Lavandei are 1.5ha, din care 1ha de lavandă, restul fiind o zonă verde perfectă pentru relaxare” – anunță organizatorii.

Iată care este programul evenimentului:

  • 25 – 26 iunie;
  • 1 – 10 iulie;
  • luni – vineri – 16.00 – 22.00;
  • sâmbătă – duminică – 10.00 – 22.00;

Preț bilet: 15 lei. Pentru copiii sub 12 ani, însoțiți de un adult, accesul este gratuit. Bilete se pot achiziționa la intrarea festivalului sau aici, pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet. Până atunci, puteți să vă înscrieți în formularul acesta.

Mai multe despre eveniment și despre surprizele pregătite aflați accesând acest link.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu