Share
În Sighetu Marmației are loc bursa locurilor de muncă

În Sighetu Marmației are loc bursa locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș organizează în premieră în municipiul Sighetu Marmației o bursa locurilor de muncă cu un număr mare de agenți economici.

Aceasta are loc joi, 7 iulie, de la ora 10.00, la Restaurant Curtea Veche din Sighetu Marmației (str. Doctor Ioan Mihalyi de Apșa, nr. 2). Este un eveniment de amploare anunțandu-și participarea la târgul joburilor peste 25 de agenți economici din diverse zone ale județului. Aceștia au vacante aproape 500 de locuri de muncă. Angajatorii au nevoie de operatori tapițerie, operatori saltele, tâmplari, tapițeri, lucrători montaj tâmplărie, operatori CNC, magazioneri, manipulanți mărfuri, agenți vânzări, personal de întreținere, confecționeri îmbrăcăminte, ospătari, bucătari, agenți vânzări, barmani, de ingineri specializați în diferite domenii, dar și de muncitori necalificați.

Sunt așteptate să ii treacă pragul toate persoanele care nu au un job, care doresc să îl schimbe pe cel actual, dar și cele care vor să vadă care este cererea și oferta de pe piața muncii din Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu