Share
În semn de apreciere: 2 mari artiști din Maramureș au stea pe Aleea Celebrităților Hollywood! Florentina și Petre Giurgi, reacția lor încântătoare!

În semn de apreciere: 2 mari artiști din Maramureș au stea pe Aleea Celebrităților Hollywood! Florentina și Petre Giurgi, reacția lor încântătoare!

În semn de apreciere: 2 mari artiști din Maramureș au stea pe Aleea Celebrităților Hollywood! Florentina și Petre Giurgi, reacția lor încântătoare!

Bucurie mare pentru soții Florentina și Petre Giurgi, tocmai la Hollywood. Chiar de ziua iubitei artiste, în 11 iunie, aceștia s-au aflat la Hollywood, unde, de acum, au o stea pe Aleea Celebrităților.

„Am trăit momente emoționante chiar de ziua mea, când am ajuns pe Aleea Celebrităților de la Hollywood. A fost cea mai mare bucurie pe care am trăit-o unde chiar pentru o zi, o oră, un minut, sau o secundă ne-am scris numele pe o stea printre Mari Vedete Ale Lumi! Vă mulțumesc încă o dată pentru toate gândurile frumoase pe care și azi le mai primesc! Vă îmbrățișez cu drag!”, arată Florentina Giurgi.

De altfel, în 11 iunie, când iubita artistă Florentina Giurgi și-a serbat ziua de naștere, soțul său, Petre Giurgi, a postat un frumos mesaj pe rețelele de socializare: „La mulți ani fericiți, sănătoși și Binecuvântați cu bucurii și impliniri, Draga mea soție Florentina. Îți mulțumesc, în primul rând, pentru cei 40 de ani petrecuți împreună, ani în care am împărțit toate bucuriile, necazurile, satisfacțiile și încercările inerente vieții omului pe pământ. Pentru comportamentul exemplar de soție, mamă, bunică și nora Bunul Dumnezeu să te țină sănătoasă și sa-ți răsplătească bunătatea, răbdarea și înțelegerea pe care ai avut-o întodeauna pentru noi în toți acești ani. Cele 60 de primăveri ți-au adus multe împliniri, bucurii, mângâiere și multă satisfacție alături de noi, familia ta, care te prețuim și te iubim enorm. Rog pe bunul Dumnezeu să ne Binecuvinteze în continuare cu ani mulți, rodnici și plini de împliniri alături de familia noastră frumoasa și de publicul pe care mereu am încercat să-l bucurăm cu cântecul nostru maramureșan. La mulți ani! TE IUBIM!”, arată Petre Giurgi.

Anul 2022 este unul special pentru soții Giurgi. Florentina a împlinit 60 ani, cei doi împlininând 40 ani de când și-au unit destinele și 25 ani de activitate. Fie că horesc, cântă pricesne sau colinde, publicul cântă alături de ei de fiecare dată, semn că sunt ascultați și foarte apreciați. Potrivit nuntaromaneasca.ro, cei doi formează un cuplu de excepție atât pe scenă, cât și acasă, în viața privată. S-au cunoscut pe băncile școlii și de atunci au rămas nedespărțiți. Petrecerile, spectacolele ș.a. reprezintă pentru cei doi artiști un adevărat stil de viață, străbătând cu ritmurile traditționale nu doar întreaga Românie, ci și lumea.

Cei doi maramureșeni au fost distinși cu titlu de „cetățean de onoare” al municipiului Baia Mare în anul 2008, fiindu-le astfel recunoscută munca depusă de-a lungul anilor în slujba folclorului românesc.

Soții Florentina şi Petre Giurgi şi-au unit destinele în urmă cu 40 de ani, povestea de dragoste între cei doi înfiripându-se încă de pe băncile şcolii. Florentina şi Petre s-au îndrăgostit încă din clasa a VI-a, iar de atunci au rămas de nedespărţit. Provenind de pe plaiuri maramureșene, unde și iarba cântă și izvoarele, cei doi soți s-au născut parcă pentru a cânta și a juca, pentru a veseli sufletele oamenilor și a cuceri scenă după scenă premiu după premiu. Cei doi artiști iubiți și apreciați, care au cucerit nenumărate scene și festivaluri de folclor, au fost uniți nu doar de muzică, dar de iubire și respect reciproc în tot ceea ce au făcut, fiind un exemplu de oameni frumoși pentru cei din jurul lor și niște părinți și bunici model. Cei doi artiști spun că nu își amintesc să fi avut multe sărbători în familie din cauza concertelor, nici concedii, dar în fiecare an au avut concerte în străinătate și unde sunt foarte căutați, așteptați și îndrăgiți. Soții Florentina şi Petre Giurgi au lansat de-a lungul timpului numeroase albume și melodii, dintre care amintim: „Să mă văd codrule-n tine”, „Mare-i lumea și nu-ncap”, „De pe Iza mai în sus”, „De te duci străin în lume”, iar de curând au lansat albumul „Auzită-n într-un loc”. Pe acest album putem găsi melodia „Domne de tăte mi-ai dat”, o melodie pe care o recomadăm cu drag, mai arată și site-ul e-neatza.ro.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. IOAN DANCIU

    CINSTE LOR LE UREZ MULTĂ SĂNĂTATE ȘI FERICIRE ÎN CONTINUARE CEL PUȚIN PÎNĂ LA ***. 100 *** DE ANI 🌹♥️

    Răspunde

Lasă un comentariu