Share
În premieră: Maramureșul, gazdă a unei etape de Campionat Mondial la Snowboard

În premieră: Maramureșul, gazdă a unei etape de Campionat Mondial la Snowboard

În perioada 26 – 30 ianuarie, la Șuior va avea loc – în premieră pentru Maramureș – o etapă de Campionat Mondial de snowboard și freeski.

Concursul este un eveniment oficial FIS și apare în toate calendarele competiționale internaționale. Este, de asemenea, primul concurs de snowboard slopestyle, etapa FIS, din România.

La concurs și-au confirmat prezența membri ai loturilor naționale a Ungariei, Ucrainei, Austriei, Germaniei, Italiei, Sloveniei, Slovaciei, Bulgariei și Israelului. De asemenea, și-au anunțat prezența și riderii români care au șansa, în premieră, să particpe la o etapa de concurs de snowboard FIS.

“Evenimentul va fi transmis live și se așteaptă un număr mare de participanți și spectatori (dacă situația COVID permite). Riderii dornici să participe la un eveniment de o asemenea anvergură se pot înscrie pe site-ul extremrivulus.ro.

Premiile oferite sunt colosale și fără precedent la vreun concurs din România. În plus, primii trei clasați din fiecare categorie și disciplină sunt automat calificați la Finalele Campionatului Mondial de ski (Livigno) și snowboard (Kaprun), ambele planificate pentru luna martie!” – precizează Bogdan Iluț, președinte ACS Extrem Rivulus Baia Mare.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu