Share
Activități interactive pentru copii și adulți, în Baia Sprie, de Ziua Poliției

Activități interactive pentru copii și adulți, în Baia Sprie, de Ziua Poliției

Activități interactive pentru copii și adulți, în Baia Sprie, de Ziua Poliției

Poliția Orașului Baia Sprie are bucuria de a vă invita joi 23.03.2023 începând cu ora 12.00 în Parcul Civic (LIDL), unde va avea loc manifestarea „Ziua Porților Deschise”, organizată cu ocazia împlinirii a 201 ani de la înființarea Poliției Române.

„Cu această ocazie veți descoperi mai multe despre munca și echipamentele folosite de polițiști și veți putea interacționa cu aceștia într-un mod informal și prietenos. Vor fi organizate activități interactive pentru copii și adulți și veți descoperi mai multe despre munca și angajamentul Poliției Române față de siguranța și protecția cetățenilor. Vă așteptăm cu drag”, arată autoritățile orașului maramureșean.

A doua zi, în 24 martie, activitățile se vor muta în reședința de județ. Copiii de toate vârstele, dar și adulții sunt invitați să participe vineri, 24 martie, începând cu ora 09.00, la Ziua Porților Deschise, organizată cu prilejul aniversării Zilei Poliției Române (25 martie). Manifestarea va avea loc în Centrul Vechi al Băii Mari. Principalele atracții vor fi: motocicleta, laboratorul rutier și autospecialele folosite de polițiștii rutieri, roata de prevenire, dotările Serviciului pentru Acțiuni Speciale, câinii de intervenție, precum și tehnicieni criminaliști, arată oficialii IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu