Share
Imens val de solidaritate: Mezina naționalei noastre, care este jucătoarea Minaur Baia Mare, Oana Borș, a suferit o accidentare groaznică în partida cu Iranul!

Imens val de solidaritate: Mezina naționalei noastre, care este jucătoarea Minaur Baia Mare, Oana Borș, a suferit o accidentare groaznică în partida cu Iranul!

Imens val de solidaritate!Mezina naționale noastre care este jucătoarea Minaur Baia Mare, Oana Borș, a suferit o accidentare horror în partida contra Iranului!

Naționala de handbal feminin a țării noastre a debutat astăzi la Campionatul Mondial din Spania, într-o partidă disputată contra Iranului. Meciul a fost un antrenament cu public, o formalitate, doar că victoria a fost umbrită de o accidentare groaznică.

Cea mai tânără jucătoare din lotul României, Oana Borș, în vârstă de doar 18 ani, jucătoare a CS Minaur Baia Mare, a suferit o accidentare horror în minutul 19, la doar câteva clipe după ce, în urma unui contraatac de calitate, a înscris primul său gol pentru selecționata mare a României, cel de 13-2 pentru tricolore.

Pe rețelele de socializare, fanii handbalului românesc au reacționat în semn de solidaritate cu jucătoarea din Baia Mare, urându-i însănătoșire grabnică. La fel au făcut și reprezentanții clubului maramureșean, dar și suporterii din Baia Mare. Unii vorbesc despre o suspiciune de ruptură a ligamentelor încrucișate. Este mai mult decât clar că, dacă este așa, sportiva noastră va rata celelalte meciuri de la acest Campionat Mondial.

Mai exact, Oana Borș a fost scoasă pe targă în minutul 19, acuzând dureri foarte mari la genunchiul drept. Oana Borș a scăpat pe contraatac, a înscris primul ei gol pentru echipa națională, dar piciorul drept i-a fugit la aterizare. Oana Borș a rămas întinsă pe parchet și a început să urle de durere. Medicii au intervenit imediat, i-au pus o pungă cu gheață pe genunchiul drept, după care au urcat-o pe targă. Oana Borș a fost scoasă pe targă, în lacrimi. Îi dorim și noi însănătoșire grabnică! Suntem alături de tine, Oana!

C.Ț.

Citește și

Handbal feminin, naționala României: Minaur Baia Mare are patru fete care sunt convocate la selecționata țării noastre, pentru Campionatul Mondial 2021 Spania!

Exclusiv DirectMM.ro: Oana Borș, mezina lotului CS Minaur Baia Mare: “Visul oricărui sportiv este să ajungă la Olimpiadă. Este principalul meu obiectiv în carieră” (FOTO)

Handbal feminin. Sportiva băimăreană Oana Borș, printre cele mai eficiente din lotul naționalei U19 a României. Selecționata noastră are șanse la careul de ași

Handbal feminin. Sportivele băimărence Oana Borș și Bianca Țîrle, prezente la Europenele Under 19

Handbal feminin: Mezina Oana Borș, principala marcatoare a CS Minaur în dubla câștigată cu Iuventa Michalovce


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu