Share
Handbal feminin. Sportiva băimăreană Oana Borș, printre cele mai eficiente din lotul naționalei U19 a României. Selecționata noastră are șanse la careul de ași

Handbal feminin. Sportiva băimăreană Oana Borș, printre cele mai eficiente din lotul naționalei U19 a României. Selecționata noastră are șanse la careul de ași

Echipa națională de handbal tineret Under 19 a României s-a impus în primul meci din cadrul grupei principale de la Campionatul European din Slovenia, notează csminaur.ro.

Fetele noastre au intrat în main-round fără niciun punct, iar pentru a prinde un loc în semifinale vor fi nevoite să obțină victoria și în meciul din 14 iulie, cu Franța (ora 14.00). Rămâne de văzut și dacă vom avea nevoie de un anumit scor pentru a obține calificarea în semifinale, în funcție de rezultatul meciului de azi dintre Ungaria și Franța.

Echipa noastră a făcut un meci foarte bun împotriva Croației, conducând jocul de la început la sfârșit. La pauză, scorul ne-a fost favorabil, 13-10, în partea a doua reușind să ne mărim diferență și să închidem meciul cu 29-20. Fetele de la Minaur s-au descurcat bine, cu Oana Borș extreme de eficientă în atac (4 goluri, două pase decisive și 4 intercepții), iar Bianca Țârle autoare a unui gol, arată sursa citată.

România: Raluca Rădoi (11 intervenții), Clara Preda (3 intervenții) – Maria Valentina Ion 7/9 (6 din 7m), Alicia Gogîrlă 6/10 (unul din 7m), Oana Borș 4/8 (a avut și două pase decisive, plus patru intercepții), Angela Stoica 3/6, Alexandra Dumitrașcu 3/4, Corina Lupei 3/4, Bianca Țîrle 1/2, Natalia Marin 1/2, Andreea Ailincăi 1/1, Andreea Coman 0/1, Bianca Neacșu, Rebeca Necula 0/2, Sarah Darie 0/1, Luciana Matea. Antrenori: Horațiu Pașca, Mihaela Evi și Mihaela Ciobanu.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu