Share
Iarna din aprilie: Strat de zăpadă de până la 97 centimetri în Maramureș. Vântul a prezentat intensificări. Vremea va fi frumoasă. Treptat se va încălzi

Iarna din aprilie: Strat de zăpadă de până la 97 centimetri în Maramureș. Vântul a prezentat intensificări. Vremea va fi frumoasă. Treptat se va încălzi

Vremea a fost deosebit de rece. Cerul a fost variabil, cu innorari temporare indeosebi in partea a doua a zilei, cand pe arii relativ extinse s-au semnalat precipitatii mixte. La munte a nins.

Cantitatea maxima de apa cazuta a fost de 4,7 l/mp la Targu Lapus. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari temporare ziua de pana la 40 km/h Baia Mare, Ocna Sugatag, Targu. Lapus, iar in zona montana inalta de pana la 54 km/h, statia meteo Iezer, spulberand zapada.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 5 grade la Ocna Sugatag si 7 grade la Baia Mare, Targu Lapus, Sighetu Marmatiei. In cursul noptii izolat s-a semnalat bruma. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -13 grade, Cavnic si Ocna Sugatag -3 grade.

Stratul de zapada masura pana la 97 cm la statia meteo Iezer, 4 cm la Lapus, 3 cm la Grosii Tiblesului, 2 cm la Baiut. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu un utilaj si au imprastiat cinci tone de material antiderapant pe DN18 si DN17C. Cerul este acoperit, vantul prezinta intensificari trecatoare pe creste. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi rece pentru aceasta perioada astazi in judet. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin. Vantul va sufla slab, la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 7-9 grade, iar cele minime intre -9, -7 si -3 grade. Noaptea şi dimineata se va semnala bruma si izolat inghet la sol. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu