Share
Iarnă de martie: Strat de zăpadă de până la 97 centimetri, în Munții Rodnei. Frig, în Maramureș mai ales dimineața și noaptea

Iarnă de martie: Strat de zăpadă de până la 97 centimetri, în Munții Rodnei. Frig, în Maramureș mai ales dimineața și noaptea

Vremea a fost rece pentru aceasta perioada. Cerul a fost variabil ziua si senin in cursul serii si noptii. Trecator a nins slab.

Temperaturile maxime au avut valori de 6 grade in Baia Mare si Sighetu Marmatiei, 5 grade la Targu Lapus. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la statia meteo Iezer -12 grade, Targu Lapus -8 grade, Cavnic si Ocna Sugatag -7 grade, Baia Mare -6 grade.

Stratul de zapada masura pana la 96 cm la statia meteo Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si uscat cu exceptia DN18 in Pasul Gutai si Pasul Prislop, respectiv DN17C, Dealul Stefanitei, unde partea carosabila este partial umeda. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu patru utilaje si raspandit 24 tone de material antiderapant pe DN18 si DN17C. cerul este senin.

Vantul sufla slab, la moderat. Izolat in zonele joase se semnaleaza ceata. Vremea se mentine rece, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul noptii, cand trecator va fulgui in zona inalta de munte Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1-3 la 7-9 grade, iar cele minime intre -9, -7 si -3 grade, conform modelelor meteo actuale.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu