Share
Fostul soț al Anei, ucisă în Capitală, mesaj important în numele tuturor membrilor familiei, despre vinovați! Ana, înmormântată sâmbătă, acasă!

Fostul soț al Anei, ucisă în Capitală, mesaj important în numele tuturor membrilor familiei, despre vinovați! Ana, înmormântată sâmbătă, acasă!

Fostul soț al Anei, ucisă în Capitală, mesaj important în numele tuturor membrilor familiei, despre vinovați! Ana, înmormântată sâmbătă, acasă!

Fostul soţ al femeii ucise de câinii fără stăpân în Capitală a ajuns la sediul IML, pentru a ridica trupul soţiei, arată Antena 3 CNN, şi a vorbit despre momentele grele prin care trece după tragedie.

Miercuri dimineaţă, în faţa Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, fostul soţ al femeii ucise de câini, a cerut ca toți cei vinovați să răspundă în fața legii, conform aceleași surse citate.

„Bineînţeles toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi Instituşiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere”, a susţinut Sorin Dărăban. De asemenea, el a vorbit şi despre ultimele clipe pe care le-a petrecut cu Ana înainte de tragedie. „Ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de accident… Încercaţi să vă gândiţi la complexitatea tragediei. E ca şi cum ai stat cu cineva la masă, să te uiţi în ochii lor şi a doua zi poate să nu îi mai vezi. A fost teribil, cutremurătoar…”, a adăugat Sorin Dărăban.

Ana Oros Dărăban era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București. De asemenea, făcea voluntariat în cadrul Pachamama România, arată ziare.com. Era din Baia Mare, dar locuia în București. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Construcții București – UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, potrivit prezentării sale publice de pe un cont de socializare. De asemenea, Ana avea un fiu. Femeia în vârstă de 43 de ani a mai fost atacată de câini în același loc în aprilie 2022. Atunci a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență. A fost făcut chiar un apel public pentru donare de sânge. Potrivit autorităţilor, în cazul incidentului anterior câinii au ieșit din curțile oamenilor, însă pentru că proprietarii nu aveau acte pentru ei, aceștia fost preluați de primărie. Ana va fi înmprmântată creștinește în Baia Mare, alături de părinții ei, în cursul zilei de sâmbătă.

DirectMM.ro

Foto – colaj A3CNN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu