Share
Fonduri alocate pentru investiții edilitare în Maramureș

Fonduri alocate pentru investiții edilitare în Maramureș

Fonduri alocate pentru investiții edilitare în Maramureș

Trei UAT din Maramureș au primit fonduri pentru obiective de ordin edilitar, în urma semnării a mai multir contracte de finanțare.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, 100 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 1.135.215.117,18 lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare a apelor uzate și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, construirea unor poduri, precum și reabilitarea și modernizarea pistelor de biciclete, a podețelor, trotuarelor și rigolelor pentru apă pluvială.

Pe listă figurează și mai multe obiective din Maramureș. Este vorba despre modernizare drum comunal DC6 Pentaia în comuna Poienile de Sub Munte, pentru care s-au alocat 7.309.767,42 lei, construirea două poduri noi în localitatea Remeți, comuna Remeți, pentru care s-au alocat 4.173.360,00 lei și modernizare rețea stradală în comuna Sieu, pentru care s-au alocat 8.000.000,00 lei.

C.Ț.

Foto – Primăria Remeți / Facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu