Share
Exclusiv DirectMM: Tânăra Andrada Maria Grumaz, artistă din Maramureș, în Italia, are melodie specială! „Festa” e al 2-lea său cântec cu videoclip!

Exclusiv DirectMM: Tânăra Andrada Maria Grumaz, artistă din Maramureș, în Italia, are melodie specială! „Festa” e al 2-lea său cântec cu videoclip!

Exclusiv DirectMM: Tânăra Andrada Maria Grumaz, artistă din Maramureș, în Italia, are melodie specială! „Festa” e al 2-lea său cântec cu videoclip!

Andrada Maria Grumaz a împlinit în 11 septembrie 2021 frumoasa vârstă de 20 de ani, așadar peste doar câteva zile va împlini 21. Ea s-a născut exact în ziua care a schimbat fața întregii planete, ziua atacurilor din Statele Unite ale Americii, în 2001. Și Andrada are planuri mari. Vrea să schimbe la rândul său ceva. Ea vrea să aducă bucurie prin muzică, întrucât visul ei a fost încă de mică să cânte în fața unui public numeros. Primul pas l-a reușit chiar anul trecut.

A doua zi după aniversarea din anul anterior, adică în 12 septembrie, Andrada, de loc din Baia Mare, dar stabilită în Italia, de 14 ani, în zona Milano, a lansat primul său single. Piesa s-a numit „Scuse” și este în limba italiană, doar că dată fiind apropierea teribilă, lingvistic vorbind, între italiană și română, iubitorilor de muzică din țara noastră nu le este foarte greu să rețină versurile. Mai ales că piesa sună foarte bine, are un ton foarte fresh și îți rămâne în memorie încă de la prima audiție. Fiind la început, Andrada spera că piesa ei va fi un succes, iar mai apoi, pe rând, vor veni și altele.

Și a venit și a doua piesă. Ea se numește „Festa” și s-a lansat în luna august. „Inițial, am avut un blocaj în a scrie, efectiv nu aveam inspirație. Între timp, mi-am găsit un loc de muncă la Milano, într-un restaurant foarte cunoscut, vizitat de foarte mulți turiști. Mulțumită unei colege românce, am cunoscut-o pe actuala mea profesoară de canto, care este din Bulgaria, care a reușit să mă mobilizeze și să mă ajute să evoluez atât din punct de vedere vocal, cât și în ceea ce privește realizarea compozițiilor. La fel ca și prima piesă, eu am scris-o și pe aceasta, iar profesoara mea de canto m-a ajutat să o perfecționez, pentru ca melodia să sune mai bine. Videoclipul a fost filmat la lacul Iecco din Lombardia. Am ales această locație, întrucât piesa este de vară, iar festa înseamnă petrecere. Refrenul mi-a venit pur și simplu și arată că trebuie să petrecem în fiecare zi și să nu ne oprim niciodată, astfel vom putea zâmbi”, arată pentru DirectMM.ro Andrada.

Tânăra arată că va urma și un al treilea produs. Ea este foarte mulțumită de cele două deja lansate, „Scuse” și „Festa”. „Ambele sunt creațiile mele, așa că sunt foarte mândră de ele. Va veni pe viitor încă o piesă. Vreau să menționez faptul că mai am foarte mult sa lucrez ca să ajung la perfecțiunea pe care vreau să o ating. Dar acum sunt la început. Și voi munci pentru a-mi atinge țelul dorit”, mai arată Andrada Maria Grumaz pentru DirectMM.ro. Îi dorim mult succes, iar atașat videoclipul! Dar și o galerie foto!

C.Ț.

Citește și

Exclusiv DirectMM: O tânără din județul Maramureș vrea succesul în Italia cu prima piesă scrisă chiar de ea. Iată aici și videoclipul de debut! (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu