Share
Exclusiv DirectMM: O tânără din județul Maramureș vrea succesul în Italia cu prima piesă scrisă chiar de ea. Iată aici și videoclipul de debut! (VIDEO ȘI FOTO)

Exclusiv DirectMM: O tânără din județul Maramureș vrea succesul în Italia cu prima piesă scrisă chiar de ea. Iată aici și videoclipul de debut! (VIDEO ȘI FOTO)

Exclusiv DirectMM. O tânără din județul Maramureș vrea succesul în Italia cu prima piesă scrisă chiar de ea. Iată aici videoclipul realizat la piesa de debut care sună excelent, intitulată „Scuse”!

Andrada Maria Grumaz a împlinit anul acesta în 11 septembrie frumoasa vârstă de 20 de ani. Ea s-a născut exact în ziua care a schimbat fața întregii planete, ziua atacurilor din Statele Unite ale Americii, în 2001.

Și Andrada are planuri mari. Ea vrea să aducă bucurie prin muzică, întrucât visul ei a fost încă de mică să cânte în fața unui public numeros. A reușit chiar anul acesta. A doua zi după aniversarea de anul acesta, adică în 12 septembrie, Andrada, de loc din Baia Mare, dar stabilită în Italia, în zona Milano, a lansat primul său single.

Piesa se numește „Scuse” și este în limba italiană, doar că dată fiind apropierea teribilă, lingvistic vorbind, între italiană și română, iubitorilor de muzică din țara noastră nu le va fi foarte greu să rețină versurile. Mai ales că piesa sună foarte bine, are un ton foarte fresh și îți rămâne în memorie încă din prima. Fiind la început, Andrada speră că piesa ei va fi un succes, iar mai apoi, pe rând, vor veni și altele. „Am 20 de ani, iar de 14 ani sunt stabilită în Italia. Vin, însă, o dată sau de două ori pe an în România. Am făcut teatru aici, astfel că am întâlnit cântăreți, dansatori, actori. Profesorii de canto care aveau o școală de muzică m-au chemat la o probă acum trei ani. Astfel că atunci am făcut un an de canto. La acest proiect am lucrat timp de doi ani, întrucât nu am niciun fel de experiență, iar piesa este scrisă de mine. Mulțumesc persoanelor pe care le-am cunoscut și m-au îndrumat”, arată pentru DirectMM.ro, Andrada.

Băimăreanca se simte foarte mândră de această realizare, întrucât s-a implicat ca acest proiect să devină realitate. „Visez de când am fost mică să devin o cântăreață. Mai am în familiei membri care cântă, este vorba despre bunicii mei. Piesa aceasta mă face să mă simt extrem de mândră de mine, dar știu că pot și mai mult. Piesa vorbește despre mine, despre experiențele pe care le-am trăit și sfaturile pe care le-am oferit ascultătorior. La refren este vorba despre faptul că „nimeni nu ma poate controla, ca un val, țin inima mea deschisă, simte ritmul pe care îl am înăuntru” și surprinde, de altfel, felul meu da a fi”, mai arată Andrada. Îi dorim mult succes, iar atașat videoclipul!

Cătă ȚINEGHE


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu