Share
Eveniment de excepție la Mogoșa: Foarte mulți oameni au vizionat în premieră filmul ,,În umbra lui Shakespeare”

Eveniment de excepție la Mogoșa: Foarte mulți oameni au vizionat în premieră filmul ,,În umbra lui Shakespeare”

Eveniment deosebit vineri seara, 5 august, la Domeniul Mogoșa. Mulțime de oameni au ales să-și înceapă weekendul vizionând filmul ,,În umbra lui Shakespeare”.

Ecranizarea romanului omonim, avându-l pe Walter Übelhart în dublă calitate, cea de autor și scenarist, a fost realizată cu participarea și sprijinul „prietenilor cărții”, rezultatul fiind unul surprinzător.

Filmul de lung metraj îl are ca regizor pe dr. János Tárkányi și ca producător pe Coralia-Monica Übelhart. Filmul a fost nominalizat și premiat la 60 de Festivaluri Internaționale de Film de pe șase continente, iar proiecția acestuia s-a făcut în premieră pentru publicul larg la Domeniul Mogoșa.

Cei prezenți au mers într-o călătorie fascinantă pornită din Evul Mediu băimărean și ajunsă pe spirala timpului în zilele noastre, într-o poveste despre argint, bresle, alchimie, legende, vrăjitoare și căutarea lor pe coridoarele istoriei.

„Weekendul a început foarte frumos pentru noi! Am avut privilegiul și plăcerea de a organiza și găzdui un eveniment cultural cum nu s-a mai văzut la Mogoșa!

S-a proiectat la noi un film, dar nu orice film, ci „În umbra lui Shakespeare”, un film independent realizat în Baia Mare.

Pelicula de lung metraj a adunat 60 de participări la festivaluri de profil de pe 6 continente, multe nominalizări și multe premii.

Seara trecută a fost fabuloasă, așa cum ne așteptam!” – se precizează pe pagina Domeniul Mogoșa.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu