Share
Eurovision 2022 Selecția Națională: Artista pop Aris, tânărul maramureșean Andrei Petruș și cântăreți consacrați sau debutanți! Votează-ți, astăzi, preferatul!

Eurovision 2022 Selecția Națională: Artista pop Aris, tânărul maramureșean Andrei Petruș și cântăreți consacrați sau debutanți! Votează-ți, astăzi, preferatul!

Eurovision 2022 Selecția Națională: Artista pop Aris, tânărul maramureșean Andrei Petruș și cântăreți consacrați sau debutanți! Votează-ți, astăzi, preferatul!

S-a deschis sesiunea de vot pentru fani. Joi aflăm aleșii lor și pe cei ai juriului pentru show-ul semifinalei, pentru ca după spectacolul Eurovision România de sâmbătă, 12 februarie, să rămână în concurs, pentru marea finală, doar zece piese, arată eurovision.tvr.ro.

Sesiunea de vot s-a deschis miercuri, 9 februarie, la ora 20.00, pe pagina oficială de Facebook Eurovision România. Joi, 10 februarie, la Telejurnalul de la ora 20.00, aflăm numele celor 20 de melodii care rămân în concurs. Seria show-urilor debutează sâmbătă şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00.

Premieră (așa o numește TVR; noi o numim altfel, fiindcă a mai fost și cam e o semipremieră, fiindcă e parțial dorința fanilor): fanii își votează online favoriții! Miercuri, 9 februarie, la ora 20.00, am dat start sesiunii de vot pentru fanii Eurovision România. În premieră la Selecția Națională, publicul își poate vota piesele preferate pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, începând de miercuri seară, de la ora 20,00, până joi, la aceeași oră. Timp de 24 de ore, fanii pot alege dintre piesele semifinaliste, disponibile pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook Eurovision România și pe site-ul eurovision.tvr.ro, iar la final, primele cinci vor intra în show-ul semifinalei, alături de cele 15 alese de juriu. Însă nu doar concurenţii au emoţii, ci şi fanii, pentru că 50 dintre votanţi vor fi premiați de unul dintre sponsorii ediției din acest an (regulamentul este disponibil pe site-ul oficial). Joi, 10 februarie, aflăm numele celor 20 de melodii care intră în show-ul semifinalei.

După închiderea sesiunii de vot, joi seara, la Telejurnalul de la ora 20.00, organizatorii vor dezvălui, în direct, lista concurenților care vor urca pe scenă sâmbătă, în primul show al Selecției Naționale. Cele mai votate cinci piese în clasamentul fanilor, alături de 15 melodii alese de juriul de specialiști, intră în line-up-ul evenimentului. Semifinala Selecției Naționale se încheie pe 12 februarie, cu un show transmis în direct la TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00. Anca Mazilu și Bogdan Stănescu vor fi gazdele show-ului, iar Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Esc 2017, va fi alături de concurenți și va transmite emoțiile din Camera Verde. Toate informaţiile privind organizarea concursului sunt prezentate în Regulamentul Selecţiei Naţionale, disponibil pe site-ul oficial, mai arată sursa citată. Votează acum astăzi AICI!

C.Ț.

Citește și

Eurovision 2022 Selecția Națională: Artista pop Aris, tânărul maramureșean Andrei Petruș și cântăreți mai mult consacrați sau debutanți. Vezi aici toată lista!

Eurovision 2022: Ilinca Băcilă este cea care va deschide oficial Drumul către Torino! Care va fi așadar programul detaliat! (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu