Share
Doru Dancuș va intra în izolare la domiciliu după întâlnirea Reduces: “Evident că vom respecta regulile! Dacă nici noi nu, atunci cine?”

Doru Dancuș va intra în izolare la domiciliu după întâlnirea Reduces: “Evident că vom respecta regulile! Dacă nici noi nu, atunci cine?”

Cei cinci membri ai unei delegații oficiale maramureșene – care au făcut deplasarea în zona Valencia, Spania – vor intra în izolare la domiciliu pentru 14 zile la întoarcerea în țară.

Este vorba despre Doru Dăncuș – vicepreședintele CJ Maramureș, Mihaela Lițe – șef birou relații internaționale în cadrul CJ, Margareta Căpâlnean- consilier superior la CJ, Irina Smical -consilier local în Baia Mare și Petre Mitru- GAL Maramureș Vest. Delegația a fost programată în perioada 9-13 martie, însă, între timp, zona Valencia a devenit una galbenă.

„Deplasarea a avut loc în cadrul proiectului Reduces, implementat de CJ Maramureș. A avut loc un seminar interregional pe tema economiei circulare și o întâlnire a partenerilor din proiect care provin din Finlanda-lider de proiect, Marea Britanie, Olanda, Spania, Bulgaria și România. La întâlnire au participat toți partenerii, echipe de proiect și factori interesați, care au prezentat exemple de bune practici pe tema prelungirii duratei de viață a produselor. În contextul în care o întâlnire similară va fi organizată în Maramureș în octombrie, a fost importantă participarea pentru a discuta detalii concrete și aa stabili condițiile de organizare a acestui eveniment. Partenerul lider nu a anulat întâlnirea și niciun partener din proiect nu provenea din zone cu probleme” – a detaliat, pentru DirectMM.ro, Doru Dăncuș, vicepreședintele CJ Maramureș.

Acesta a dat asigurări că membrii delegației vor respecta procedurile stabilite. “Nu ne aflăm în zona roșie a Spaniei, deci vom intra în izolare, nu în carantină. Nu avem niciun fel de simptome, însă vom respecta normele impuse. Dacă nici noi, atunci cine?” – a spus Doru Dăncuș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu