Share
Dorință îndeplinită, la aniversare, pentru AMI: Artista a ales să facă un gest încântător; Și-a donat „ziua”, pentru un copilaș în vârstă de 11 ani

Dorință îndeplinită, la aniversare, pentru AMI: Artista a ales să facă un gest încântător; Și-a donat „ziua”, pentru un copilaș în vârstă de 11 ani

Dorință îndeplinită, la aniversare, pentru AMI: Artista a ales să facă un gest încântător; Și-a donat „ziua”, pentru un copilaș în vârstă de 11 ani

Andreea Ioana Moldovan (AMI) și-a serbat aniversarea în 28 septembrie. Dar a ales să o facă într-un mod mai diferit decât alții. Ea și-a îndemnat următorii, dar și fanii, să vină în sprijinul unui copil care are nevoie de ajutorul colectivității și a cărui singură dorință este… o pâine.

Povestea 

Fundația HHC a creat un fundraiser pentru cazul lui Vlăduț. „De ziua lui Vlăduț, îmi doresc să facem bine împreună și să-i ajutăm familia să nu-i prindă iarna cu casa descoperită. Te-ai gândit vreodată că cea mai mare dorința a unui copil de ziua lui este să primească o pâine? În cele mai multe dintre cazuri, lipsurile materiale stau în calea fericirii unei familii, iar copiii sunt cei care au cel mai mult de suferit. Pentru acești copii, singura avere, singura lor certitudine, este iubirea părinților. Atunci când sărăcia duce la ruperea lor de familie, tot universul se destramă.

Mărturisirea 

– Am 11 ani. Azi e ziua mea, ne-a spus Vlăduț. – Și ce ți-ai dori tu cel mai mult de ziua ta, l-am întrebat. – O pită, mi-a răspuns, după îndelungate clipe de tăcere. Vlăduț mai are 4 frați. Cel mare are 15 ani. Sunt crescuți doar de tată. În casă bate vântul, la propriu. Sunt crăpături în pereți și acoperiș. Au început cu entuziasm școala, dar nu au rechizite. Împreună cu Hope and Homes for Children, avem în plan să-i ajutăm să își repare casa, că nu mai e mult până vine frigul. Să-i motivăm să frecventeze școala și să-i facem să simtă că, fiecare dintre ei merită mai mult de „o pită” în fiecare zi, nu doar de ziua lor. E greu să îți imaginezi prin ce trec acești copii. Dar știu că puterea comunității există și că împreună îi putem ajuta să își recapete speranța, să-și recapete bucuria! Fie că alegeți să sprijiniți această cauză printr-o donație sau printr-un share, orice contribuție este de ajutor! Vă mulțumesc mult!”, arată artista în fundraiser.

Aniversarea

„Odată cu ziua mea, vă anunț cu emoție și nostalgie că în scurt timp voi lansa și piesa nouă! Știu că o așteptați. Și mai știu că-mi sunteți alături necondiționat în toată călătoria mea și pentru asta vă sunt recunoscătoare. Mulțumesc pentru toate gândurile voastre, nu doar de azi, ci din toate timpurile! Iar dacă doriți să-mi oferiți azi un cadou, cel mai tare m-ar bucura să mă ajutați să adun bani pentru Vlăduț! Un copil care de ziua lui și-a dorit o pâine. Eu vreau să aiba mai mult decât o pâine și să-i oferim împreună o copilărie normală alături de părinții săi!”, arată artista la aniversare.

Fundraiserul

Dacă puteți și cât puteți, donați aici: https://hhc.galantom.ro/p/AMI. Targetul inițial, cel de 7.000 de lei, este aproape de a fi atins. Din peste 90 donații, s-a ajuns la aproape 7.000 lei. Dar Vlăduț ar merita mai mult!…

Andreea

AMI s-a născut pe 28 septembrie 1989, în orașul Baia Mare. A debutat în muzică la vârsta de 3 ani, după ce părinții i-au remarcat talentul. Primul concurs la care a participat a fost un festival de muzică local, unde a câștigat marele premiu cu interpretarea piesei „Un actor”. Au urmat cursurile la Palatul Copiilor din Baia Mare și participarea la numeroase festivaluri naționale și internaționale. De asemenea, a studiat și vioara timp de 12 ani. AMI s-a mutat în București în clasa a XII-a, a susținut și promovat examenul de bacalaureat și a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică, secția Compoziție Jazz–Muzică Ușoară. Începând din 2009, artista a activat în trupa de backing vocals a Paulei Seling iar în 2011 a participat la prima ediție a concursului de talente X Factor, difuzat de Antena 1. Discul single de debut al lui AMI a avut premiera la 27 august 2012, se intitulează „Trumpet Lights” și este o colaborare cu Glance. Piesa compusă de David Deejay a ajuns pe locul 3 în Top Airplay 100 și a beneficiat de un videoclip realizat de Vali Bărbulescu și echipa VB Visuals. În septembrie 2013, AMI a fost invitată să cânte alături de Grasu XXL melodia „Deja Vu” Piesa s-a bucurat de succes, ocupând prima poziție în topul celor mai difuzate piese din România. Pentru artistă, „Deja Vu” reprezintă atât primul single în limba română, cât și o schimbare a stilului muzical. Pentru acest single, Grasu XXL și AMI au câștigat patru premii la Gala Media Music Awards din septembrie 2014. AMI a acceptat provocările din show-urile de supraviețuire și a participat la reality show-urile de televiziune Ferma vedetelor în 2016 la PRO TV, Exatlon România în 2019 la Kanal D și Sunt celebru, scoate-mă de aici! în 2022 la PRO TV. În 2019, AMI împreună cu Roxen, Theea Miculescu, Mihai Alexandru Bogdan și Viky Red au compus single-ul de debut al lui Roxen, intitulat „Ce-ți cântă dragostea”. Piesa a devenit un hit la începutul anului 2020, ocupând prima poziție în Top Airplay 100 în luna martie, la 81 de zile de la lansare. Anul 2020 i-a adus colaborări cu B.U.G. Mafia pentru „8 zile din 7”, Killa Fonic pentru „Antidot”, Mark Stam pentru „Ca să fii fericit” și Florian Rus pentru „Regrete”. În decembrie 2020, AMI a câștigat cel de-al cincisprezecelea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, difuzat de Antena 1. Pe 28 aprilie 2021, cântăreața a lansat single-ul „Enigma”, o nouă colaborare cu Tata Vlad de la B.U.G. Mafia.„Enigma” este primul single de pe viitorul album cu același nume și a ajuns pe locul 3 în Top Airplay 100 și a rămas în Top 10 încă 12 săptămâni. Primul single din 2022 se numește „Butterfly Dance”, este o colaborare cu Sasha Lopez și a fost lansat pe 28 aprilie. Apropo, pentru cei care încă nu știu, la cea mai frumoasă experiență a României la Eurovision, 2010, Playing With Fire, în backing vocals-ul Paulei Seling și a lui Ovi s-a aflat și AMI!

C.Ț.

Citește și

Ziua Internațională a Tineretului: AMI, celebra artistă a noastră din showbiz, un model maramureșean de eficacitate! Calea fantastică către succes!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu