Share
Doi tineri reținuți astăzi de polițiștii băimăreni!

Doi tineri reținuți astăzi de polițiștii băimăreni!

Doi tineri reținuți astăzi de polițiștii băimăreni!

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au identificat doi tineri de 23 și 24 de ani, ambii din Baia Mare, care sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, în dauna a trei societăți comerciale.

În fapt, trei sesizări au fost înregistrate la Poliția Municipiului Baia Mare în zilele de 02 și 03 februarie a.c., prin care, persoanele vătămate au reclamat faptul că, la sfârșitul lunii ianuarie și la începutul lunii februarie, persoane necunoscute au sustras camerele de supraveghere montate, aparținând unor societăți comerciale din municipiu.

În una dintre sesizările înregistrate, persoana vătămată, un bărbat de 63 de ani din Baia Mare, a relatat faptul că în cursul lunii ianuarie, persoanele au sustras camera de supraveghere la data de 22 ianuarie a.c., iar ulterior, după montarea unei alte camere video, aceștia au acționat din nou la data de 28 ianuarie a.c., prin aceiași metodă. Polițiștii au efectuat activități informativ-operative și prin ordonanță, a fost dispusă reținerea unui tânăr de 24 de ani din Baia Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, înfăptuită prin patru acte materiale și, totodată, reținerea unui alt tânăr de 23 de ani din municipiu, sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt calificat. În continuare, se efectuează cercetări, sub coordonarea instanței de judecată competentă, în vederea luării măsurilor legale care se impun, mai arată IPJ Maramureș.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu