Share
Decizie: Manager nou la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare (DOCUMENT)

Decizie: Manager nou la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare (DOCUMENT)

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a numit un nou manager (interimar) la cârma Spitalului Județean Dr. Constantin Opriș din Baia Mare. Este vorba despre Alexandru Oros, fost manager al Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Măsura vine ca urmare a gestionării deficitare a situației de către Consiliul Județean Maramureș, cel care administrează unitatea medicală. Modul de gestionare a fost necorespunzător atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere administrativ. S-a dovedit, încă o dată, faptul că strategiile aplicate de leadership-ul PSD sunt un eșec și că a devenit o obișnuință dezicerea de propria echipă în condiții dificile.

Să nu uităm faptul că reprezentanții CJ Maramureș au menționat, în urmă cu două zile, faptul că „Sorina Pintea ocupă acest post prin concurs pe perioadă determinată care expiră în toamna acestui an”, după care, conducerea CJ Maramureș s-a sucit, în stilul caracteristic bine cunoscut și a declarat că: „Ec. Sorina Pintea are nevoie de răgazul necesar pentru a-și clarifica problemele de natură judiciară si pentru a depăși situația medicală delicată în care se află”. Cât sprijin și câtă îngrijorare! Intervenția guvernului, într-o asemenea situație, reflectă, încă o dată în plus, trendul de scădere, în județul nostru, a (pseudo-)leadership-ului social democrat actual.

DirectMM.ro a vorbit cu noul manager Alexandru Oros. „Prioritatea noastră zero este asigurarea celor mai bune condiții pentru pacienți. Spitalul Județean este ultimul în linie în lupta împotriva COVID-19. Însă, cetățenii au și alte afecțiuni care trebuie tratate. Bolile nu se suspendă, la fel, nici personalul medical. Este cel mai bine dotat spital din Maramureș. Intenția noastră este de a asigura asistență medicală tuturor celor care au nevoie” – a declarat, pentru DirectMM.ro, Alexandru Oros.

DirectMM.ro

2 Comentarii în această postare

  1. Noua Suceava vineee în Baia micaaa. Băiatu știe cum se face. Încoronat descinde în forță. Doctorasii PNL iști sunt sub mese. Mai Doctorasii, aveți concediu medical? Băgați mare dacă vreți sa fiți,, ultima linie,,

    Răspunde
  2. VAI S- AMAR de capulul lui manager, din 2016 este SOMER, traieste doar din indemnizatia de 1000 lei de la Consiliu Local Sighet. Management CATASTROFAL s-a lasat cu dosare penale la Spitalul Sighet unde a fost manager. Oare acesta sa fie un criteriu important de numiri politice in PNL MM? ducu nu-i ajunge nici la glezna fostului manager. RUSINOS pt liberali

    Răspunde

Lasă un comentariu