Share
David Popovici, în direct, TVR, astăzi, 07:22 PM!

David Popovici, în direct, TVR, astăzi, 07:22 PM!

În exclusivitate, finala probei de 100 m, la care David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp – Record Mondial de Juniori, se vede în direct la TVR 1, miercuri 22 iunie, de la 19.22, însoţită de comentariul lui Emil Hossu-Longin, arată tvr1.tvr.ro.

Transmisiunea directă a finalei va fi precedată, de la ora 19.00, de o ediţie specială dedicată evenimentului sportiv. Televiziunea Română va prezenta in exclusivitate mai multe probe din Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, care îi aduce din nou în prim plan pe înotătorii români David Popovici şi Robert Glinţă.

Printre competiţiile ce vor fi difuzate se numără şi cele de sprint în care concurează David Popovici şi cele de spate la care participă Robert Glinţă. Seria de transmisiuni a debutat marți, de la ora 19.00, când telespectatorii televiziunii publice au putut vedea în direct semifinala probei de 100 m liber în care a concurat David Popovici. În exclusivitate, finala probei de 100 m, la care David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp – Record Mondial de Juniori, se vede în direct la TVR 1, miercuri 22 iunie, de la 19.22.

Telespectatorii TVR 1 vor mai putea vedea, până pe 3 iulie, când se încheie campionatul, şi alte competiţii la care participă sportivii români, dar şi cei mai buni înotători ai momentului. Robert Glinţă, în proba de 50 m spate, vineri dimineaţă. După ce a participat în finala probei de 100 m spate, unde s-a clasat pe locul 8, Robert Glință va concura vineri la proba de 50 de metri spate. Seriile de calificare sunt programate în dimineața zilei de 24 iunie, semifinalele sunt în aceeași zi, iar finala va avea loc sâmbătă, 25 iunie. Evoluţia sportivului român va putea fi urmărită, de asemenea, în direct la TVR. Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022 se văd tot la TVR. Televiziunea Română şi Federaţia Română de Nataţie au încheiat un parteneriat pentru preluarea Campionatelor Europene de Înot pentru Juniori 2022 înainte de începerea Campionatului Mondial de Nataţie de la Budapesta.

David Popovici, dar si alți tineri înotători români de mare valoare, vor concura la începutul lunii iulie la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022, competiţie desfăşurată în premieră în România, la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni. Sportivilor români li se vor alătura cei mai buni înotători juniori ai Europei, care vor performa pentru prima dată în România. Evenimentul marchează ultima participare a lui David Popovici la o competiţie pentru juniori. Televiziunea Română va transmite Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022, în direct şi în exclusivitate, pe TVR 1, în perioada 5-10 iulie 2022, mai arată sursa citată în acest articol.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu