Share
Dan Vodnar, originar din Maramureș, printre cei mai valoroși din lume la cercetare în resurse naturale și în agricultură

Dan Vodnar, originar din Maramureș, printre cei mai valoroși din lume la cercetare în resurse naturale și în agricultură

Performanță onorantă pentru un maramureșean, Dan C. Vodnar, originar din Borșa. Acesta este inclus în topul celor mai valoroși cercetători din lume.

Născut în 2 noiembrie 1982, el este stabilit, în prezent, la Cluj, acolo unde este profesor universitar. Mai mult, are un site, stiintacusaresipiper.ro, în care postează o mulțime de lucruri interesante despre obiectul său de cercetare. CV-ul său este impresionant. Vezi AICI! În plus, a fost des invitat în emisiuni TV, așa cum ar fi show-ul lui Cătălin Măruță.

Sunt onorat să fiu inclus în top 0,05% cercetători din lume de către ScholarGPS, fiind ierarhizat al 99-lea în domeniul de expertiză Agricultură și Resurse Naturale ( Știința și Tehnologia Alimentelor).

Clasificarea are la bază o analiză a peste 200 de milioane de publicații și 3 miliarde de citări, pentru a clasifica peste 30 de milioane de cercetători și 55.000 de instituții la nivel mondial.

Multumesc echipei si colaboratorilor!”, arată maramureșeanul.

Un mesaj despre performanță a fost postat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj Napoca.

”Felicitări, Prof. dr. Dan C. Vodnar, pentru includerea în Top 0.05% oameni de știință din lume de către platforma ScholarGPS™ – Domeniul Agricultură și Resurse Naturale (Disciplina Știința și Tehnologia Alimentelor), având statutul de ”Highly Ranked Scholar – Prior Five Years” pe platforma ScholarGPS™! În ierarhia ”Prior 5 years”, dar la ”Top Scholars by Institution”, tot la Domeniul Agricultură și Resurse Naturale, se află și Asist. univ. dr. Lavinia Călinoiu (locul 2.477), iar la Domeniul Științele Vieții, Prof. dr. Andrei Mihalca (Department of Parasitology and Parasitic Diseases, USAMV Cluj-Napoca – locul 7.609). De asemenea, în ierarhia ”Lifetime”, Prof. dr. Carmen Socaciu ocupă locul 4.798 la nivel mondial (Domeniul Agricultură și Resurse Naturale). Felicitări pentru rezultatele impresionante, prin care mențin universitatea noastră în topurile cercetării mondiale!”, arată USAMV Cluj Napoca.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu