Share
Conexiune importantă, în reabilitare, la limita Maramureșului!

Conexiune importantă, în reabilitare, la limita Maramureșului!

Conexiune importantă, în reabilitare, la limita Maramureșului!

S-a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea drumului județean 108A Gârdani – limită cu județul Sălaj.

Se va continua modernizarea infrastructurii rutiere din județul Maramureș, pentru ca toți participanții la trafic să circule în condiții de siguranță, arată autoritățile din Maramureș. În acest sens, s-a semnat un nou contract de finanțare, în valoare de 66,4 milioane de lei, privind reabilitarea și modernizarea a 16,16 kilometri de drum județean, pe DJ 108A Gârdani – limită județul Sălaj.

DJ 108A este un drum foarte important, de legătură cu judeţul vecin, Sălaj, un drum care nu a mai fost reabilitat de mulți ani și este absolut necesară implementarea acestui proiect de reabilitare. Lucrările de modernizare și reabilitare se vor realiza în localitățile Ulmeni, Sălsig și Gârdani. În prezent autoritățile se află în faza de licitație publică pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție, mai arată autoritățile maramureșene.

Durata de execuţie a contractului de proiectare și execuție este de 360 de zile de la emiterea Ordinului Administrativ de începere din care: 180 de zile etapa I – de proiectare, inclusiv aprobare de către supervizor, obținerea autorizației de construire și emiterea ordinului administrativ de începere a execuției lucrărilor – şi 180 de zile etapa a II-a – de execuţie efectivă a lucrărilor. Valoarea finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de peste 57 milioane de lei, iar valoarea finanţată de Judeţul Maramureş este de 9,3 milioane lei, mai arată autoritățile maramureșene.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu