Share
CNAIR derulează lucrări importante în vestul Maramureșului

CNAIR derulează lucrări importante în vestul Maramureșului

CNAIR derulează lucrări importante în vestul Maramureșului

Încep lucrările de execuție straturi bituminoase foarte subțiri executate la rece pe DN1C, între localitățile Șomcuta Mare și Baia Mare, județul Maramureș, arată CNAIR.

Vineri, 25.08.2023, încep ”Lucrările de întreținere periodică pe timp de vară – Straturi bituminoase foarte subțiri executate la rece pe DN1C, km 128+753 – km 147+338”.

Lucrările se vor realiza pe sectoare de 1500 m, circulația desfășurându-se alternativ, pe un singur fir, dirijată cu piloți de dirijare. Durata contractului este de două luni. Lucrările se desfășoară în vederea asigurării rugozității căii de rulare. Rute alternative pentru participanții la trafic: DJ 182B, Remetea Chioarului – Șomcuta Mare, respectiv DJ182B, Cătălina – DJ184A, Coltău – Arieșu de Pădure – Finteușu Mic – Satulung (rută alternativă doar pentru autoturisme). Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Totodată, continuă lucrările de reparații pe timp de noapte efectuate de Secția Producție pe DN1C, km 118+611, în zona localității Valea Chioarului, județul Maramureș. Lucrările se execută pe timpul nopții pentru un impact scăzut asupra traficului rutier. Mixtura asfaltică folosită este produsă în stația de asfalt proprie. Sunteți rugați, să circulați, cu atenție, în zona lucrărilor, arată CNAIR, prin DRDP Cluj.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu